Vi var tre par som reiste på ferie til Sri Lanka. Vi hadde kun bestilt hotell i Colombo for 4 netter, inklusiv nyttårsaften, og skulle derfra ta en rundreise med tog/minibus. Hotellet Cinnamon red var en virkelig god start på ferien, og mens vi bodde der, gikk vi ned på jernbanestasjonen for å sjekke litt på avganger etc. På stasjonen traff vi en ukjent mann fra Sri Lanka. Han tok kontakt, og formelig tok oss med ut av stasjonsområdet, og inn på et kontor som var skiltet som turist kontor. Vi var litt skeptisk, for han snakket ikke noe engelsk, og av den grunn hadde han ikke informasjon om hva vi ønsket.
Vi kom inn på kontoret, og der traff vi Prasanna Ferdinando. Vi fikk en kjempegod kontakt, og han la opp en plan som han kom opp på hotellet og presenterte.
Det ble en tur over ti dager, med åtte overnattinger.
Vi hadde en kjempe sjåfør, som også var en meget god guide. Vi fikk se mer enn forventet, vi tok jernbanen et stykke fra Ella, og han plukket oss opp på perrongen der vi skulle gå av. Vi fikk se elefanter og dyreliv generelt, var innom hindutempler og buddhistiske templer, og var på badestrender, både Merissa og Trincomalee.
Selvfølgelig også opp på Lions Rock..
Sjåføren var ett funn, og var alltid til stede, og foreslo ting vi kunne se l løpet av dagens tur.
Både firma (meget behagelig bil) opplegget fra Prasanna og sjåføren kan anbefales på det varmeste. Til dere som skal til Sri Lanka, ta kontakt med U.S.P. Lanka Tours, og dere vil få en uforglemmelig opplevelse.