Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 816)
Filtrer anmeldelser
2 816 resultater
Vurdering fra reisende
1 439
1 067
203
56
51
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 439
1 067
203
56
51
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 816 anmeldelser
Anmeldt 25. januar 2017

Bodde her 1 natt i januar. Etter en lang tur fra Adams Peak ned til Colombo var hotellet akkurat midt i blinken for oss med slitene kropper. Det er ett nytt hotell med ett utrolig basseng og bar lokalet på toppen med utsikt utover hele Colombo. Rommet var renslig og sengene gode. Har ikke noe negativt å si om dette hotellet og jeg bor her gjerne igjen.

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, 26odae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cinnamon-Red-Colombo, General Manager på Cinnamon Red Colombo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. januar 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for reviewing Cinnamon Red Colombo following your recent stay with us. We are delighted you enjoyed your stay and our facilities.

We look forward to your continuous patronage.

Best Wishes!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2017 via mobile enheter

Bodde der i 2 netter. Rommet var fint og reint med komfortabel og god seng. Frokosten var grei. Personalet var hyggelig og behjelpelig. Det som trekker ned er at det er for lite solsenger på takterrassen. Dermed fikk vi ikke benyttet den.

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Britt B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cinnamon-Red-Colombo, General Manager på Cinnamon Red Colombo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for reviewing Cinnamon Red Colombo following your recent stay with us. We apologize if the area around the pool was crowded at the time of your visit,
denying you the opportunity to use it. We do hope therefore, that you will visit us again.

Best Wishes!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2016

Veldig hyggelig service. Nytt og friskt og gjennomført design. Rommet var stort, rent, deilig seng, og fine fasiliteter.
Hotellet ligger sentralt med kort vei til de fleste severdigheter.
Har et fantastisk svømmebasseng i øverste etasje - 26 etg og også en bar med god mat og service.
Velger gjerne dette hotellet igjen til tross for at det finnes hoteller med høyere antall stjerner.

Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, mbo00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cinnamon-Red-Colombo, General Manager på Cinnamon Red Colombo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for reviewing Cinnamon Red Colombo following your recent stay with us. We are delighted you enjoyed your stay and our facilities.

We look forward to welcome you back on a possible future visit.

Best Wishes!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2016 via mobile enheter

Flott og moderne hotell. Grei størrelse på rommet. Alle nødvendige fasiliteter. Bar og basseng på taket. Fin utsikt over byen. God mat på takrestauranten. Fine rom og god frokost. Hyggelig betjening. Anbefales

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Oskaare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cinnamon-Red-Colombo, General Manager på Cinnamon Red Colombo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for reviewing Cinnamon Red Colombo following your recent stay with us and for your recommendation. We are delighted you enjoyed your stay and our facilities.

We look forward to welcome you back on a possible future visit.

Best Wishes!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2016 via mobile enheter

Veldig bra hotell! Vi har vært kjempe fornøyde. utsikt fra rommet over hele Colombo. Bassenget på taket med utsikten er helt fantastisk. Eneste negative å nevne er frokosten virket lav kvalitets mat i forhold til andre hoteller vi har vært på

Dato for oppholdet: juni 2016
Takk, silviae327
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cinnamon-red-Colombo, General Manager på Cinnamon Red Colombo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your four star review of Cinnamon Red Colombo following your recent stay with us. We are sorry to note that our breakfast spread was not up-to your expectations.

We do hope you will provide us with the opportunity to be of service again.

Best Wishes!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser