Vi har vært mye ute å reist og bodd på mange hoteller, men hotell Amira har desidert den beste service vi noen gang har opplevd på ett hotell. Personale gjorde alt de kunne for å få oss til å føle oss velkommen - møtte oss alltid med ett smil og passet på at alt var bra til enhver tid. De spurte oss alltid hvordan dagen hadde vært og vi fikk masse gode tips til restauranter, områder og aktiviteter rundt i Istanbul. De hjalp oss også med å legge opp ett forslag med hva man kunne gjøre fra dag til dag. Alle tipsene var supre. De hjalp oss alltid med alt praktisk, og vi kunne tekste de når som helst på WhatsApp så ordnet de ting for oss.
Atmosfæren ble hotellet var veldig god, takket være god service, renslighet, fine rom og fasiliteter. Vaskedamen gjorde det alltid fint på
rommet vårt.
Fin takterasse du kunne benytte deg av 24/7. Vi fikk ikke prøvd ut baren, men den så veldig bra ut og var oppe til klokken 23 hver kveld. Fint å sitte der oppe med en drink og se solnedgangen.
God frokost. Veldig gøy å få oppleve tradisjonelt tyrkisk flatbrød lagd ferskt foran oss hver morgen.
Super beliggenhet. Kun 5 minutter å gå til den blå moské og 7-8 minutter å gå til trikken som tar deg til de mest sentrale delene av Istanbul. Jeg er veldig glad for at vi valgte å bo i gamlebyen. Selvom det er mest turister her, er det også den hyggeligste bydelen synes jeg.
Vi anbefaler dette hotellet til alle!!!
Tusen takk for oss.