Den blå moske er virkelig en flott bygning, monmental utvendig med sine 6 minareter og kanskje enda mer imponerende innvendig med alle himmelhvelv belagt med vakker mosaikk.
Vil ikke skrive altfor mye, siden jeg ønsker å forholde meg politisk korrekt og heller ikke ønsker å støte noen menneskegrupper. Jeg synes altså at dette var et vakkert, monumentalt byggverk med fantastiske dekorasjoner og utendørs arkitektur av meget høy klasse. Mange takk.
En blanding av europeisk og østens arkitektur . Skaper likevekt til Hagia Sophia som opprinnelig var kirke, men som nå er museum
Vi var her i Desember, så varme klær er ikke dumt! Denne moskén var ypperlig, flott mosaikk og fargespill hele veien, flotte arkitektur detaljer. Flott å oppleve at historien har blitt ivaretatt.
Sultan kledde mannen på utsiden var festlig også. Dette er noe jeg anbefaler alle å få med seg i løpet av livet. Supert!
Utrolig fint område med preg av mye historie bak. Bygninger med masse detaljer for dem som er interessert i artikatur og historie.
Fantastisk opplevelse! Et flott møte med både annen kultur og arkitektur på sitt beste. Befinner du deg i Istanbul er dette et must see.