Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 19:00
Lagre
Det beste fra Istanbul: Hagia Sophia, Topkapi-palasset og Baslica-sisternen
57

Bestill på forhånd
fra
USD 76,35
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Basilikacisternen på
fra USD 76,35
Mer informasjon
fra USD 90,00
Mer informasjon
fra USD 200,00
Mer informasjon
fra USD 33,20
Mer informasjon
Anmeldelser (31 552)
Filtrer anmeldelser
31 552 resultater
Vurdering fra reisende
20 014
8 200
2 601
500
237
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
20 014
8 200
2 601
500
237
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 31 552 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2018

Det er godt å komme seg unna den verste varmen midt på dagen, men det er vel det eneste som er bra med denne attraksjonen. Masse folk, og lite å se. Masse støy fra pågående arbeider i tilliggende arealer.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Karsten B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Inn hit var det liten kø og det var raskt å komme inn. Mye mennesker men utrolig kult å få sett medusa hodene.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, edthraa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. mai 2018

Var en plass med ro før det kom mye folk. Rolig og røft. Ta bilde der i originale klær da ser du ut som en KONGE.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, ero54
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. april 2018 via mobile enheter

Spennende at oppleve gammel romersk bygningskunst fra rundt år 500. Fra en tid da man i Norge bodde i primitive boliger

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Elna T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. februar 2017 via mobile enheter

På vår andre tur til Istanbul måtte vi på nytt gå ned i Basilikacisternen. Et unikt sted, denne gangen var vi i tillegg så heldige at vi var nesten alene om å gå rundt blant alle søylene i halvmørket :)

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, halvorhvor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser