Vi hadde ikke reservert bord men bestemte oss for å prøve restauranten.
Ved ankomst ble vi møtt av ei ung dame med arrogant blikk «Fatma / Fatosh»
I og med vi ikke hadde reservasjon så viste hun oss et bord i midten av restauranten hvor det var konstant trafikk. Restauranten var ikke full, det var kun noen bord som var opptatt. Vi nektet å sitte der, og ba om få et av bordene ved vinduene som var ledige, eller eventuelt noen ved siden av.
Hun svarte oss at alle disse bordene var reserverte. Vi ba om å snakke med en overordnet, og så kom en kollega av henne Mustapha som var behjelpelig. Han pekte på et av bordene vi ville sitte på, og ba henne at dette bord kunne vi ha. Da svarte hun på tyrkisk at hun ikke ville gi oss dette bordet. Vi ble forbannet og det var like før vi skulle gå når vi ble vist til et fint bord ved vinduet.
Den episoden ødela litt av spenning av å besøke et nytt sted. Vi forlot restauranten rundt kl.2340 og vi observerte at de bordene som var reserverte var fortsatt ledige....
Konklusjonen er : flott utsikt fra terrassen, god mat og drikke, vanskelig beliggenhet å finne frem, lite serviceorientert personal, overpriset produkt.
Vi kommer aldri tilbake ..