Klagemuren eller vestveggen som den kalles er et must i Jerusalem. Man går gjennom en kontrollpost for å komme inn på området. Kvinnedelen av muren er til høyre, menn til venstre. Man forventes å kle seg og oppføre seg respektfullt.
Jeg personlig er ikke å anse som dypt kristen, men dette var en veldig flott og fin opplevelse. Veldig interessant både for kristne og "nysgjerrige". Vær obs på å rygge bort fra muren da det anses som uhøflig å snu ryggen til.
Var her i mai 2018 i foirbindelse med anløp med Cruise skip i Ashdod. Tok leiebil til Jerusalem og fikk sett ganske mye på kort tid. Var svalt og fint å vandre i gamlebyen og mye å se/oppleve. Klagemuren var selvfølgelig et must og artig å ha fått med seg.
slitsom med all gåingen, men vel verdt å ta turen hit...mye større enn jeg hadde forestilt meg...mange små kafeer og butikker om man går tunellene
Klagemuren hører selvfølgelig med på et besøk i Jerusalem, og det er veldig spesielt å oppleve bønnene, lesingen fra Toraen og atmosfæren her.
Veldig spesielt å se jødene ber ved muren. Fikk utdelt en poncho greie da jeg hadde på meg en singlet. Man får også utdelt ett hodeplagg.