Dette var en utrolig flott og fin opplevelse. Man har en helt fantastisk utsikt. Anbefaler taxi hvis du ikke er av den sprekere sorten. Kan ta en god stund å gå opp. I tillegg er det trange veier, noe som gjør turen noe mer usikker.
Jeg gikk fra Getsemane og opp til Oljeberget, det er ganske bratt opp dit, det er ikke veien der bussene kjører like ved som er veien opp dit ! Du må gå rett forbi Getsemane, og ta til høyre opp en liten gate, så er det bare å følge den til toppen. Du verden for en utsikt der var der oppe ut over hele Jerusalem, ikke minst over tempelplassen, på vei opp ligger det en enorm jødisk gravplass, man bør ikke gå inn på den, det er bare de som skal besøke gravplassen som beveger seg inn der.Vis respekt!
Vi kjørte opp på oljeberget og fikk god oversikt over så mye av det andre man kan se og oppleve i Jerusalem. Vår fantastiske guide pekte ut og snakket om hva vi så fra vårt utsiktspunkt ! Spennende !
Fantastisk utsikt over Jerusalem og gamle byen , og ta en tur hit på kvelden. Sterkt å vite, at her kommer Jesus tilbake, på samme måte som Han reiste herfra!
I tillegg til at Oljeberget har egenverdi som et sted som er omtalt i Bibelen, er det også et flott utsiktspunkt for å se deler av Jerusalem, blant annet med de karakteristiske byggene på tempelhøyden. En guide i levende live vil kunne gi mye verdifull informasjon fra dette utsiktspunktet. En guidebok vil også kunne være til stor nytte.
Flott å være her og få med seg utsikten over helligdommene. Her får du panoramautsikt over Jerusalem. Var her i sterk som. Skulle ønske at jeg kunne komme tilbake i solnedgangen (men lykkes nok ikke det, men har du muligheten så gjør det).