Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 17:00
Lagre
Jerusalem Full Day Tour
67

Bestill på forhånd
fra
USD 72,00
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Oljeberget på
fra USD 72,00
Mer informasjon
fra USD 92,00
Mer informasjon
fra USD 125,00
Mer informasjon
fra USD 850,00
Mer informasjon
Anmeldelser (4 353)
Filtrer anmeldelser
4 353 resultater
Vurdering fra reisende
3 046
1 025
216
43
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 046
1 025
216
43
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 4 353 anmeldelser
Anmeldt 24. mars 2018

Jeg gikk fra Getsemane og opp til Oljeberget, det er ganske bratt opp dit, det er ikke veien der bussene kjører like ved som er veien opp dit ! Du må gå rett forbi Getsemane, og ta til høyre opp en liten gate, så er det bare å følge den til toppen. Du verden for en utsikt der var der oppe ut over hele Jerusalem, ikke minst over tempelplassen, på vei opp ligger det en enorm jødisk gravplass, man bør ikke gå inn på den, det er bare de som skal besøke gravplassen som beveger seg inn der.Vis respekt!

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Johngunner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. oktober 2017

Vi kjørte opp på oljeberget og fikk god oversikt over så mye av det andre man kan se og oppleve i Jerusalem. Vår fantastiske guide pekte ut og snakket om hva vi så fra vårt utsiktspunkt ! Spennende !

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Sigmund A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. april 2017

Fantastisk utsikt over Jerusalem og gamle byen , og ta en tur hit på kvelden. Sterkt å vite, at her kommer Jesus tilbake, på samme måte som Han reiste herfra!

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, Tzabika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. mars 2017

I tillegg til at Oljeberget har egenverdi som et sted som er omtalt i Bibelen, er det også et flott utsiktspunkt for å se deler av Jerusalem, blant annet med de karakteristiske byggene på tempelhøyden. En guide i levende live vil kunne gi mye verdifull informasjon fra dette utsiktspunktet. En guidebok vil også kunne være til stor nytte.

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, Dag-Askild
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. februar 2017

Flott å være her og få med seg utsikten over helligdommene. Her får du panoramautsikt over Jerusalem. Var her i sterk som. Skulle ønske at jeg kunne komme tilbake i solnedgangen (men lykkes nok ikke det, men har du muligheten så gjør det).

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, torillr215
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser