Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Molte luci e molte ombre”

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 12 sider til!
InterContinental David Tel Aviv
Nr. 51 av 102 hoteller i Tel Aviv
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 26 januar 2013
Google-oversetting

Romtips: Quasi tutte le stanze sono in buona posizione. Sono meglio quelle ai piani alti e sul lato destro, c...
Se flere romtips
  • Opphold: desember 2012, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Riccardo D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 208)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2 1402 144 av 2 208 anmeldelser

Anmeldt 29 november 2012
Google-oversetting

  • Opphold: november 2012, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Haal2006
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19 november 2012
Google-oversetting

  • Opphold: november 2012, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, parsophie4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23 oktober 2012
Google-oversetting

  • Opphold: oktober 2012, reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Joelle M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28 september 2012
Google-oversetting

  • Opphold: august 2012, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, RoxanaSaldanha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Tel Aviv hotellene
0,5 km unna
Royal Beach Hotel Tel Aviv by Isrotel Exclusive Collection
2,7 km unna
Hilton Tel Aviv
Hilton Tel Aviv
Nr. 45 av 102 i Tel Aviv
2 042 anmeldelser
0,1 km unna
Dan Panorama Tel Aviv
Dan Panorama Tel Aviv
Nr. 48 av 102 i Tel Aviv
2 838 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,8 km unna
Sheraton Tel Aviv
Sheraton Tel Aviv
Nr. 40 av 102 i Tel Aviv
1 637 anmeldelser
2,4 km unna
Carlton Tel Aviv
Carlton Tel Aviv
Nr. 22 av 102 i Tel Aviv
1 599 anmeldelser
1,6 km unna
Dan Tel Aviv Hotel
Dan Tel Aviv Hotel
Nr. 52 av 102 i Tel Aviv
1 711 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i InterContinental David Tel Aviv? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om InterContinental David Tel Aviv

Adresse: 12 Kaufman Street, Tel Aviv 61501, Israel
Telefonnummer:
Beliggenhet: Israel > Tel Aviv District > Tel Aviv
Fasiliteter:
Bar/salong Strand Forretningssenter med Internett-tilgang Treningssenter/treningsrom Aktiviteter for barn (barne-/familievennlig) Restaurant Romservice Spa Suiter Svømmebasseng Rullestoltilgang
Hotellstil:
Nr.14 spahotell i Tel Aviv
Nr.20 hotell på stranden i Tel Aviv
Nr.21 familiehotell i Tel Aviv
Nr.31 forretningshotell i Tel Aviv
Nr.34 luksushotell i Tel Aviv
Nr.38 romantisk hotell i Tel Aviv
Prisnivå: kr 2 208 - kr 4 322 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:4 stjerne — InterContinental David Tel Aviv 4*
Antall rom: 555
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Expedia, Agoda, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra InterContinental David Tel Aviv. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Intercontinental David Tel Aviv Hotel Tel Aviv
Intercontinental Tel Aviv
Tel Aviv Intercontinental

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din