Profesjonelle

Hjelpsomme og proffe

Anmeldt 15. desember 2019
hamids714

Anmeldt 7. august 2022

Selv om jeg selv er Iraner etter tips fra noen venner fikk vi hjelp av Iran tour. Reisen ble plutselig mye enklere og mer behagelig. Vi kunne planlegge hele reisen på forhånd siden vi fikk nøyaktig info om avstand, trafikken, reiseruten,maten. Vi reiste til Iran for en plastisk kirurgi som kostet en fjerde del av prisen i Norge, så klarte vi å reise til Nor og sentralt i Iran .
Alt dette skjedde i løpet av to uker. Hjelp til Iransk som kort, veksle penger, låne bil og et koselig overnattingsmulighet midt i Teheran var en del av hjelpen vi fikk.
Anbefales sterkt

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, hamids714
Irana t, Owner på IranaTour, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2022

Dear Hamid
Thank you for taking the time to share your precious feedback with us and other travelers We are happy that Irana Tour made a good memory in your mind All the Best CEO

Anmeldt 15. desember 2019

Skulle reise til hjemlandet og ville gjærne ta med en norsk venn som var interessert i Iran. Han hadde problemer med å få visum.
Jeg ringte Irana og spurte om de kunne hjelpe oss. De fikset alt veldig lett. Vi reiste til Iran sammen og der nede skaffet de oss leiebil, noe som er nesten umulig, og guidet oss til steder i Iran som var ukjent for meg. Irana anbefales med det sterkeste . Spørr dem om hva som helst.

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, hamids714
Irana t, Manager på IranaTour, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. januar 2020

Dear Hamid

Thank you so much to share your experience with us and future travelers. We are glad that Irana Tour could make your trip memorable.

Best
CEO

Anmeldt 18. juli 2019 via mobile enheter

Det var en kjempefin tur. Jeg anbefaler til de som skal oppleve en supert ferie. Jeg og familien min er veldig fornøyd.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Aslan H
Anmeldt 10. juli 2019

Vi var på tur med barna.
Selv om jeg selv er opprinnelig fra Iran kunne de vise og tilby oss flere tilbud som var intressert.
I Iran er ikke vanlig å få tak i leiebil ,men jeg kunne leie en bil fra Iranatur for svært gunstig pris.
Bilen var gassdreven og brukte 3 kroner per mil.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Hamid S
Anmeldt 14. mai 2018 via mobile enheter

Jeg resite til Iran for en uke for å besøke familien min.
Jeg ønsket meg en kort tur for å se på noen spennende steder i Tehran. noen av venner foreslo Iranatur for meg. Det var en tur jeg gikk sammen med dem og en gruppe ivrige turister for å besøke noen gamle synagoger i det gamle delen av Tehran. Vi besøkte et gammelt bad og spiste på et restaurant der som tidligere var et jødisk bank. Denne turen var fantastisk. Jeg ble forbauset av å se så mye ting om jødedommen i Tehran.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Giti H