Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Ferrari World Abu Dhabi på
fra USD 91,00
Mer informasjon
fra USD 224,00
Mer informasjon
fra USD 71,25
Mer informasjon
fra USD 158,00
Mer informasjon
Anmeldelser (14 355)
Filtrer anmeldelser
14 355 resultater
Vurdering fra reisende
6 202
4 153
2 509
898
593
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6 202
4 153
2 509
898
593
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 14 355 anmeldelser
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Vi kom da det åpnet, og ble til stengetid. En del karuseller som ikke gikk ennå, men det blir sikkert bra.
Fikk et minne for livet i en Ferrari 488 med sjåfør, da førerkortet lå igjen hjemme. Men han som kjørte kjente bilen, og gasset nok mer enn jeg hadde turt...!
Ikke vanskelig å få svidd av noen tusen kroner, men vi føler at det var greit.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, larsr556
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FerrariWorldAbuDhabi, Manager på Ferrari World Abu Dhabi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2020
Google-oversetting

Hello there, thank you for taking the time to share your recent experience with us. We're happy that you enjoyed your time at the park, especially your driver's experience inside the Ferrari 488, it must have been a good one. Thank you for visiting and reviewing Ferrari World Abu Dhabi.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2019

Nok et prestisjebygg som ikke er verdd å besøke. Shopping og mat får man kjøpt andre steder. DDet kan være interessant å besøke det når de har formel 1 løp.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FerrariWorldAbuDhabi, Manager på Ferrari World Abu Dhabi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2019
Google-oversetting

Hello, we are sorry to hear that you did not like our park. Please share more details with us, about your experience in a private message. Thank you for visiting us.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2019 via mobile enheter

Her er verdens raskeste berg og dal barne, verdens høyeste lup og mere til. Nedre grense på alt av berg og dal baner er 130cm, men der er mye annet moro for de minste. Alt fra klatring, kjøring og ikke minst moro for alle med både 3D og 4D med fart, i høyden og på bakken. Nytt, rent og fint overalt. Gjennomført temapark

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2019 via mobile enheter

Helt topp å være her i Påsken. Det var så lite folk at det var maks 20 minutter venting på attraksjonene. Er du glad i Berg -og dalbane så er det kult å kunne krysse av verdens raskeste og verdens høyeste loop. Høyde for barn bør være over 140cm for å kunne kjøre alt. 150 cm for gocart.

Minstemann hadde ikke så mye glede av det, men han var veldig tilfreds med lekeplassene. Mye kult her også. Vi delte oss og byttet på.

Anbefaler sterkt å spise utenfor på kjøpesenteret. Det er mye bedre mat der.

Dato for opplevelse: april 2019
1  Takk, OveW_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FerrariWorldAbuDhabi, Manager på Ferrari World Abu Dhabi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2019
Google-oversetting

Hi there, we're glad you spent your holidays in our park. Thank you for your feedback and for visiting our park. We hope you visit us again soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2018 via mobile enheter

Fin opplevelse med aktiviteter for store og små. Verden raskeste Berg og dalbane og en annen som også har verdens største loop holder adrenalinet oppe. Også mange aktiviteter for mindre barn (eller lettskremte voksne). Hyggelig personale. Litt dårlig skilting og ble negativt overrasket over at de fleste utstilte Ferrari bilene var fake modeller.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, frankn670
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser