Mona B
Pool by night
16.8 km fra Windsor Hotel Cairo
Se flere hoteller i Kairo
Anmeldt 7. mai 2018

Beliggenheten er helt perfekt. Gangavstand til mange av de store serverdighetene.
Hotellet har et historisk sus over seg. Veldig hyggelig personale som tar godt vare på oss. Rommene er veldig forskjellige, alle er helt spesielle. Ikke noe vanlig, moderne hotell, dette.
Takk til Samir, som ordner det vi trenger i Kairo.

Romtips: Kan være litt støy fra trafikken utenfor
Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Mona B
Anmeldt 6. mai 2018

Har hatt to opphold på Windsor Hotel Cairo. Blir alltid godt mottatt og tatt vare på når vi kommer. Hotellet har særpreg og god atmosfære. Det ligger i en sidegate midt i Cairo, så litt støy fra trafikk må påregnes. Gangavstand til Det Egyptiske Museet og Tahirplassen.

Romtips: Høyere etasjer har minst støy fra trafikk osv.
Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, gro364
Anmeldt 13. mai 2012

Hotellet har virkelig historisk sus over seg, en opplevelse i seg selv. Da vi ankom var der var det film opptak på hotellet. Neste dag ble vi med som statister på filminnspilling av TV serie. Hotellet er slitent, men rent og greit. Anbefales for deg som er ute etter noe spesielt.

Romtips: Vi valgte å gå opp i romkvalitet og fikk et stort rom (hjørnesuite). Aerkondition virket bare første natten.
Dato for oppholdet: mai 2012
1  Takk, Merete T
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 12. august 2011

Mina Samir som guide for dagsturer til pyramidene og Alexandria var utmerket. Til tross for den litt ustabile politiske situasjonen i landet på det tidspunktet, fryktet jeg ingenting mens jeg var på Minas turer. Han var høflig, informativ, har en herlig sans for humor og var rask til å svare på alle spørsmål jeg måtte ha. Han bidro til å gjøre mitt altfor raske besøk til Egypt til den mest interessante delen av en månedslang ferie, og jeg ville ikke nøle med å anbefale ham til andre turister. Craig Poulter

7  Takk, Craig P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 9. mai 2011

I flere år har jeg dratt med tyske venner (lærere og familiemedlemmer) til Kairo - og bodd på Windsor Hotell for en 14-dagers periode.
I molok av Kairo trenger du et sted å roe ned hver dag og å føle deg trygg.
Herr Wafik Doss og Herr Wasfi Doss og alle de ansatte på hotellet gir oss alle bekvemmeligheter.
Insha'Allah vil vi komme igjen neste oktober med en annen gruppe tyske og amerikanske venner.- Alle rommene er rene.
Sengene er komfortable.
Renoveringen av flere rom går raskt fremover: nye bad, nytt gulvbelegg (tre i stedet for vegg til vegg teppe) ...

Takk, drgunterMoers