Helt fantastisk opplevelse, anbefales på det sterkeste! Var også inne i pyramiden (trangt!) og det var en kjempe kul opplevelse!
En opplevelse i tid og sted, vanskelig og sette ord på, må oppleves.
Noe kaotisk med pågående selgere, men se det eksotiske i det. Kongens kammer en særegen følelse av rom og lyd.
Til syvende og sist er pyramidene bare en haug med stein. Rundt steinhaugene flyr sinnsyke mennesker som kun er ute etter å svindle deg for penger, og dette blir raskt veldig irriterende og slitsomt. Uten disse gribbene ville pyramidene vært en langt hyggeligere opplevelse. Glad jeg har vært der. Så slipper jeg å dra dit...
Fantastisk syn! Men desperate kamelmenn som slo kamelene og lurte oss på ville veier ødela litt av opplevelsen. Det er også sinnsykt varmt, ta med masse vann!
Vi var her mai 2011 og ikke 2015....
Man kan ikke dra til Kairo uten å besøke pyramidene! Best å dra med kamel, men pass opp for alle sleipingene som vil gi deg "gratis" ting. Husk å ha litt penger i lomma, for du må ut med tips.
Det er rett og slett: Helt utrolig!
Et sted det er vært å besøke å se!
Bare husk å ta med noen penger til tips, hvis du skal ri på kamel eller lignende!