Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:30 - 16:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Pyramidene i Giza på
fra USD 36,00
Mer informasjon
fra USD 27,32
Mer informasjon
fra USD 46,55
Mer informasjon
fra USD 70,00
Mer informasjon
Anmeldelser (8 014)
Filtrer anmeldelser
8 014 resultater
Vurdering fra reisende
5 888
1 405
445
129
147
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5 888
1 405
445
129
147
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 8 014 anmeldelser
Anmeldt 26. november 2016

Fin opplevelse bortsett fra masete selgere.
Anbefaler ikke å kjøre hest fra parkeringen til pyramidene. De slår dyrene!

Dato for opplevelse: desember 2015
1  Takk, Climber46556
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2015

Vi leide kamel og red rundt pyramidene i Giza. Opplevelsen i seg selv var storslått og utrolig. Da vi på avstand så en turistbuss ved foten av pyramidene, ble vi overrasket over hvor enorme de faktisk er. Bussen var bare en liten hvit strek ved den enorme Kheops pyramiden. Dette er noe alle bør få med seg minst en gang i livet.

Dato for opplevelse: april 2014
Takk, paul h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2014

Pyramiden i Giza var en etterlengtet tur, og en opplevelse for resten av livet. Turen til Giza var i buss fra Cairo med politieskorte hele veien. Fulgt opp med bevæpnet politi. Pass opp for lommetyver. Husk masse vann. Varmen er intens og tørr. Mange sterke inntrykk på godt og vondt.

Dato for opplevelse: august 2014
Takk, Vikingwoman_74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2014

Reiste i september, og det var nesten uutholdelig varmt.
Pyramidene i seg selv er et must å besøke hvis man er i området. Vi tok buss over natten fra Hurghada.Lite og dårlig søvn, men målet var verd det.

Dato for opplevelse: oktober 2013
Takk, Trude B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mai 2014

Vi valgte å reise fra Sharm til Kairo med reiseselskapets buss, en spennende tur med mange stopp midt i ørkenen der vi ble møtt av "grensevakter" med gevær. Kom til pyramidenen på morgenen å var der i et par timer. Utrolig opplevelse å se og være der. Kan anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2013
Takk, 1970lene1961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser