Hvilken fantastisk følelse er det ikke å ta en safari i nærområdet, se nesehorn, giraffer, løver osv i sitt naturlige habitat. Er du i Nairobi har du tid.
Her får en sett mange ville dyr, rett utenfor Nairobi by...!
Vi var så heldige å se løver på nært hold, var verd hele turen alene..
Og en må regne med mange timer, i bilen som kjører en rundt i parken,,,!!
Parken er absolutt verdt et besøk! Vi fikk se mange spennende dyr og det var en opplevelse som du ikke bør gå glipp av når du er i Kenya.
Karen Blixens hjem er av spesiell interesse for skandinaver som har lest bøkene hennes. Giraffe senter er viktig fordi du kommer nært innpå giraffene, som tilhører en utryddningstruet rase, som jeg har sett i villmarke i Nakuru Nat. Park
Bare ti kilometer fra Nairobi ligger nasjonalparken. Den er overraskende stor og rolig. Du kan kjøre timesvis og bare nyte dyrene som lever i det fri. Vi så flere neshorn på nært hold, både hvite og svarte, vi så mange sjiraffer og veldig mange antiloper av forskjellige arter og også mange sebraer. Vi så også flere av de svære bøflene. Løvene gjemte seg denne dagen, men der er mange av dem også i parken. Et veldig bra alternativ om du ikke har tid til å reise til andre steder i Kenya.