Nairobi nasjonalpark, giraffsenter og Karen Blixen-museet
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Karen Blixen Museum på
Anmeldt 23. februar 2019

Ett fantastisk sted. Vi får før omvisning historien om Karen Blixen. Mye jeg ikke viste om ei tøff dame.En spennende historie om ett liv full av dramaer menogså ett liv med stor ivaretagelse av sine Afrikanske ansatte.

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, TomGunnar
Anmeldt 4. mars 2018

Jeg har ikke lest noen av Karen Blixens bøker, men har sett filmen, "mitt afrika". Det gjorde at man var litt kjent på forhånd. Selve stedet er mindre enn jeg hadde forestilt meg, så den guidet turen gikk fortere enn jeg hadde tenkt. Men det er fullt av historie her, og svært interessant. Man kan ikke besøke Nairobi uten å ta en tur hit, anbefales sterkt.
Turistpriser er: barn: KSHS: 600, voksne: KSHS: 1200 (2 voksne og 1 barn: $ 33)

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, hlaud
Anmeldt 11. august 2017

Spennende å besøke museet og høre historien om Karen Blixen fortalt av en hyggelig guide. Autentisk.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, JanF1850
Anmeldt 18. januar 2017

Her får du se hvor og hvordan en av de mest profilerte skandinavene i kenyansk kolonihistorie levde ved foten av Ngong Hills i forstaden til Nairobi, som i ettertid er oppkalt etter henne, Karen.
En del av Karen Blixens liv i Kenya, som hun selv har skildret i flere bøker, blir levendegjort her på kaffefarmen.
Vi hadde en dyktig guide som viste oss huset innvendig med delvis autentisk inventar. Moro å se bl.a gjøkuret som naboungene med skrekkblandet fryd daglig kom for å oppleve.
Farmen er sterkt redusert arealmessig, men den store, usjenerte hagen er intakt med plen, blomster og delvis blomstrende trær. Her kan du vandre rundt eller sitte ned og nyte omgivelsene.
Guiden viste oss gammelt gårdsredskap, traktor og også maskineri fra kaffeproduksjonen.
Uansett hvor du skal med bil i Nairobi, må du regne med å ha god tid, også hit ut. Det er rushtid mesteparten av dagen.....

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, Liv T
Anmeldt 22. oktober 2016 via mobile enheter

Deilig lite museum med god guidingen. Hun som fulgte oss rundt fikk noe ut av hver lille ting i huset og hadde god kunnskap om hennes liv.

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, Annette H