Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 17:00
Bestill på forhånd
  
Google
Ulike måter å oppleve Giraffe Centre på
fra USD 30,00
Mer informasjon
fra USD 89,00
Mer informasjon
fra USD 65,00
Mer informasjon
fra USD 134,00
Mer informasjon
Anmeldelser (4 493)
Filtrer anmeldelser
4 493 resultater
Vurdering fra reisende
2 575
1 337
465
93
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 575
1 337
465
93
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 4 493 anmeldelser
Anmeldt 23. februar 2019 via mobile enheter

Etter to safarier i Nakuru og Masai Mara ble dette ett antiklimaks. Jeg matet en giraff og det var det. Ingen stor opplevelse og avgjort ingen «must» å besøke

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, TomGunnar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Vi var her rett etter åpningstid på anbefaling av vår guide, da det fort blir veldig mye folk her. Vi fikk da god tid til å møte og mate sjiraffene. Ungene elsket det, og delv om vi hadde sett mye sjiraffer på safari var dette en ny og tettere kontakt med de. Også dette et viktig sted for å bevare bestsnden av sjiraffer.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Joa1976
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2017 via mobile enheter

Har du vært på safari behøver du ikke dra innom denne parken. Nærkontakt med sjiraffer gjennom mating, ellers ikke noe spesielt. Dyrt og mye mennesker.

Dato for opplevelse: desember 2016
Takk, lindasT7593DV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2017

Senteret ble opprettet for å bevare Rotchildgiraffen som var utsatt for utryddelse. Dette har de lykkes i. Driften blir finansiert ved inntekter fra inngangsbilletter og kjøp i senterets butikk og kafe. Disse inntektene bidrar også til at kenyanske skolebarn får gratis undervisning om giraffen i senterets klasserom og får delta i opplevelser på området.

Besøkende får nærkontakt med giraffene fra verandaen i andre etasje som går rundt bygningen. Her får du tildelt en håndfull mat du kan gi til giraffen som, selv i denne høyden, må bøye hodet ned for å komme på høyde med oss. Den har en lang, blå tunge som den rekker ut for å ta maten, og er du heldig, gir den deg en nuss også!
Inne i bygningen får du et foredrag om de forskjellige girafftypene som finnes.

Tidligere hadde man utsikt til The Giraffe Manor som ligger på samme område, men vegetasjonen er vokst så tett at man ikke kan se den nydelige bygningen lenger. Dette er nå et luksuriøst boutiqe hotell hvor man ved frokostbordet kan få besøk av et giraffhode som grasiøst strekker seg inn gjennom vinduet og ønsker god morgen!
Har man ikke råd til å bo her, skal det være mulighet utenfor høysesongen, ved ledig kapasitet, å komme til lunsj, afternoon tea eller middag. Dette må avtales på forhånd.

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, Liv T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2015

Her MÅ du dra når du er i Nairobi. Giraffene spiste mat fra hendene mine og ga meg et kyss. Fantastiske dyr som du blir glad i med en gang.

Dato for opplevelse: februar 2014
Takk, Marie K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser