MayBr
Dato for oppholdet: juni 2019
Basecamp K, ManagerBasecamp Masai Mara, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. juni 2019
Dear May,

Thank you for choosing to stay with us at Basecamp Masai Mara. Many thanks also for sharing your feedback. We are really happy to know that all aspects of your stay were up to your needs and to your satisfaction. We will certainly share your feedback with the entire staff as it will serve as an encouragement to all us as we strive to continuously ensure guests have a more memorable safari experience. It will be a great pleasure to host you again in the near future.

3.6 km fra Basecamp Masai Mara
  • Fairmont
40.3 km fra Basecamp Masai Mara
Se flere hoteller i Masai Mara naturreservat
Anmeldt 23. mars 2019

Her var vi en av våre fem netter på vår familiesafari med Basecamp explorer. Vi var 11 personer i en alder fra 9 til 70 år. Under hele turen hadde vi de samme fantastiske sjåførene/guidene som fulgte oss rund og viste oss alt hva det fantastiske livet i Masai Mara har å by på. Maten var fantastisk. Deilig frokostblanding, supper og middag for å nevne noe som utmerket seg ekstra. Gjestfinheten og servicen var helt på topp. Anbefales på det sterkeste, dere vil ikke bli skuffet:) Hilsen oss 11.

Romtips: Utsikt mot Mara River og dyrelivet
Takk, hoystad71
Basecamp K, Manager på Basecamp Masai Mara, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2019

Dear Hoystad,

Thank you for your kind words and the time you took to share the review with us. It is great to hear, that you have enjoyed your stay with us with your family. It’s our greatest aim to ensure complete guest satisfaction and memorable moments. Rest assured, that we will take your comments for further encouragement within the team to ensure we maintain the best services to our guests. We are looking forward to welcoming you again.

Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Hei og takk for et fantastisk opphold hos dere fra 21/12-18 til 24/12-18. Stor takk til sjåførene Amos og Jackson, dere gjorde safarituren helt topp, vi fikk se det vi ønsket og mye mer 🤗 god mat, god service. Anbefaler campen.

Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, lindao66
Basecamp K, Manager på Basecamp Masai Mara, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2019

Dear Linda,

Thank you for choosing to stay with us at Basecamp Masai Mara. Many thanks also for sharing your feedback. We are really happy to know that all aspects of your stay were up to your needs and to your satisfaction. We will certainly share your feedback with Amos, Jackson and the entire staff as it will serve as an encouragement to all of us as we strive to continuously ensure guests have a more memorable safari experience. It will be a great pleasure to host you again in the near future.

Anmeldt 3. september 2018

Fantastisk sted med mye sjarm og karakter. Ved siden av alt det fine arbeidet denne campen gjør for mennesker og dyr rundt, er dette et mesterverk for alle gjester som får æren av å bo her. Utrolig luksus i all "enkelhet".
Keep up the good work!
Tusen takk.
Jeg gleder meg til å komme tilbake for å se hvor stort treet jeg har plantet har blitt. Et sterkt minne for livet.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, G5410BEmariab
BasecampKenya, Manager på Basecamp Masai Mara, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Dear Maria,

We certainly appreciate your feedback about your recent stay with us and are pleased that you enjoyed our accommodations, as well as the service from our team! We strive to provide an authentic safari experience, with all modern comfort in a simple way, whilst maintaining a strong focus on sustainability and commitment to the local community. We look forward to another opportunity to create a memorable experience for you. We hope to welcome you back sometime, soon!

Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Vi overnattet her to netter ifm safari på Masai Mara. Vi er en familie på fem, og hadde et dobbelt telt, med to bad og to soverom. Teltet har svært god standard, og badet har både dusj og vannklosett. Alt rent og pent. Det å legge seg her til lyden av ca 450 arter ville dyr, og ikke minst å våkne i grålysningen til enda mere dyre/fuglelyder er helt fantastisk.
Basecampen ligger helt inntill selve Masai Mara, slik at det tar kun noen minutter før du er gjennom porten og klar for safari.
Maten her fortjener et eget kapittel. Både frokost, lunsj og middag var svært godt. Til frokost var det musli laget der, med fersk frukt og yoghurt til. Du får ristet brød, smør, honning og appelsinmarmelade. Så bestiller du egg av den type du ønsker, med bacon/pølse/bønner/tomat. Utrolig god start på fine dager her. Frokosten inntas med fin utsikt rett til Masai Mara. Til lunsj fikk vi servert fire retter, der hovedretten hadde to valg. Startet med en kjempegod rødbete/gulrotsuppe, så frisk salat med mozzarella, avokado og tomat, hovedrett med fisk eller kjøtt og denne dagen en mangopudding med saus av pasjonsfrukt til dessert. For et måltid!!! Gode smaker av alle retter, og flott presentert ble det også. Middag bestod av tre retter, også her med suppe til forrett, to valgfri hovedretter og dessert. Som lunsjen, også dette et særdeles godt måltid.
Servicen på hele campen er utrolig god. Blide og hyggelige Masaier bærer baggasje, serverer mat, vasker osv, og alltid med er smil. Du møtes alltid med et «jambo». Veldig hyggelig.
På kvelden etter middag tennes bål ved restauranten, og det er stoler og benker rundt. Hyggelige samtaler og erfaringer fra dagens safari deles. Etter mørkets frembrudd følges du alltid rundt på området på grunn av ville dyr. Den morgenen vi skulle reise, satt det to bavianer i treet rett utfor teltet. Fantastsk opplevelse.
Alt i alt, absolutt en fantastisk plass. Anbefales på det aller sterkeste om du skal til Masai Mara!

Takk, Joa1976
Basecamp K, Manager på Basecamp Masai Mara, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018

Dear guest,

Basecamp Team would like to thank you sincerely for finding time to write such positive remarks about our Camp. It is a pleasure to know that our services met all your expectations. Having such positive reviews motivates us to always make an effort to maintain high standards both in service and experience to make our guests always feel welcome in our Camp. Indeed, we are committed to providing the best in facilities and service, as well as constantly trying our best to promote sustainable tourism. We are happy to host you in Basecamp Masai Mara during your next visit.

Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Storfamilien bodde her i forbindelse med safari. Flott beliggenhet rett ved nasjonalparken. Magisk å kunne spise frokost mens man ser dyrene gresser på Savannnen. Nettene inneholdt mye lyder av ville dyr, men det føltes aldri utrygt da vaktene passet godt på oss. Bra standard på teltene, rent og pent, maten var god og personalet var utrolig gjestfrie. Det føltes som om det var på ekte at vi skulle føles oss som en del av familien deres. Anbefales!

Takk, Marianne P

Dear Marianne,

Thank you for choosing to stay with us at Basecamp Masai Mara. Many thanks also for sharing your feedback. We are really happy to know that all aspects of your stay were up to your needs and to your satisfaction. We will certainly share your feedback with the entire staff as it will serve as an encouragement to all as we strive to continuously ensure guests have a more memorable safari experience. It will be a great pleasure to host you again in the near future. Welcome back!