Camilla H
Anmeldelse av Basecamp Masai Mara
5,0 av 5 boblerAnmeldt 23. feb. 2024
Hotellets favorittanmeldelse
Dato for oppholdet: juli 2023
Romtips: Husk å låse teltet - vi fikk besøk av en bavian som rotet i solkremen vår, og stjal tyggis. Husk...
Saruni Basecamp, General ManagerBasecamp Masai Mara, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. feb. 2024
Dear Camillah,

Thank you for choosing to stay with us and for sharing your wonderful feedback! We are thrilled to hear that you had an unforgettable experience, especially getting to witness the migration. These are truly extraordinary moments that we are delighted you could witness. It's also great to hear that you found the beds comfortable, the food good, and our staff friendly and service-minded. Our goal is to ensure that our guests feel well taken care of, but we will certainly consider your feedback to ensure that we strike the right balance. Thank you once again for your feedback. We hope to have the pleasure of welcoming you back for another incredible safari experience in the future!

Saruni Basecamp Team
24.8 km fra Basecamp Masai Mara
17.6 km fra Basecamp Masai Mara
Se flere hoteller i Masai Mara naturreservat
Anmeldt 25. desember 2023 via mobile enheter

Første stopp på vår safari i Kenya var BaseCamp Masai Mara. Her ble vi tatt imot av veldig hyggelig personale. Lunsj og frokost nøt vi i hagen med nydelig utsikt mot elven og savannen. Om kvelden var det middag ved peisen.

Teltet vi bodde i var stort med god stor seng, dusj både inne og ut og eget toalett. Utenfor var en stor fin veranda med utsikt mot elven. Her satt vi midt på dagen og nøt det yrende fuglelivet.

Maten og servicen i leiren var topp og vi følte oss godt ivaretatt. Jeg likte særlig godt varmeflasken i sengen om kvelden.

Romtips: Husk å ta med varmt tøy. En god kikkert og et godt kamera er et must.
Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, Agnethe Eva B
Basecamp Explorer Kenya, General Manager på Basecamp Masai Mara, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2023

Dear Agnethe,

Thank you for starting your Kenyan safari adventure with us at Basecamp Masai Mara. We're thrilled that you had such a delightful experience and that our team's hospitality made your stay memorable. We're dedicated to ensuring our guests feel pampered and well-cared for, and we're delighted that you appreciated the top-notch service and culinary experiences during your stay. We're pleased that you found comfort in the spacious tent equipped with modern amenities. Thank you for your kind words, and we hope to have the pleasure of hosting you again for another memorable safari experience.

Anmeldt 24. desember 2023 via mobile enheter

Flott sted med verdibasert,bærekraftig konsept det står stor respekt av. Flott sted, vennlig personale og god, sunn og bærekraftig mat. Veldig godt opplegg med stor påvirkning og gode anbefalinger av kompetent personale. Kan virkelig anbefales!

Romtips: Kjølig om morgenen så ta med varme klær
Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, olavkvam

Dear Olav,

Thank you for your wonderful review and for highlighting what we value most—sustainability and a warm, welcoming atmosphere. We're thrilled to hear that you appreciated our commitment to a value-based, sustainable concept, and that our team's dedication to providing friendly service and healthy, sustainable cuisine made your experience memorable. We're truly grateful for your recommendation and we look forward to welcoming you back for another enjoyable and sustainable experience.

Anmeldt 14. juni 2023 via mobile enheter

Vi hadde to dager på Basecamp . Et fantastisk sted med utrolig hyggelig betjening . Alle er vennlige og snille . Vi bodde i et telt med gode senger ,to dusjer og toalett , og alt er rent og pent . Maten er god og John, vår guide var kunnskapsrik og sang for oss . Han kjørte også veldig forsiktig . Vi hadde John som guide alle dagene vi var i Masai Mara og vi lærte mye om dyrene . Masaiene sitter og lager de nydeligste belter , armbånd osv på Basecamp . Etter to dager dro vi til Eagle View , også et helt fantastisk sted med nydelig utsikt over savannen . Betjeningen er helt utrolige her også vi bodde i telt 5 og hadde en fantastisk utsikt . John kjørte oss ditt og vi var på en fantastisk morgen safari . Nydelig soloppgang på savannen . Vi så løver , krokodiller , elefanter giraffer, flodhester og mye mere . En fantastisk opplevelse . Vi fikk servert frokost av John under et tre på savannen . Dette har vært et minne for livet . Tusen takk for oss

Romtips: Litt kjølig om kveldene og om morgenen . Godt og varmt midt på dagen .
Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, Hege B
Basecamp Explorer Kenya, General Manager på Basecamp Masai Mara, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2023

Dear Hege,

Thank you for choosing Basecamp Masai Mara as your destination. We sincerely appreciate your decision to stay with us and we are delighted to hear that you had a wonderful experience at our camp. Your positive comments about our camp, staff, and overall experience have truly made our day! We would be absolutely thrilled to have the opportunity to host you again in the near future. Whether you're planning another safari adventure or simply seeking a peaceful retreat, we'll be here, ready to welcome you back with open arms.

Anmeldt 14. juni 2023

Fantastisk opplevelse . Alle var hjelpsomme og imøtekommende . Veldig god service . Bodde i supre telt . Var på Basecamp i 2 dager og flyttet de to siste dagene til Eagle View Guiden vår John fulgte oss hele veien. En syngende søt kunnskapsrik guide . Vi satt veldig pris på at han kjørte så forsiktig . Eagle View var nok et fantastisk sted med fantastiske mennesker og et utrolig dyreliv. Tusen takk for oss. Hilsen Ellen og Hege

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, hegeanker

Dear Guest,

Thanks a lot for having chosen Basecamp Masai Mara as your destination. We were very happy to host you as our guest and more so appreciate your positive comments about our camp, staff and your experience. We will certainly share your feedback with the entire staff as it will serve as an encouragement to all of us as we strive to ensure guests have a more memorable safari experience continuously. It will be a great pleasure to host you again in the near future.

Anmeldt 23. juni 2022 via mobile enheter

En fantastisk opplevelse å bo på Basecamp Explorer i Mara. Campen har flotte telt som er tett på naturen, personalet er fantastiske og hjelpsom, anbefales på det varmeste. Vi liker at campen drives sammen med de lokale og har høyt fokus på bærekraft. Du opplever vortesvin, bavianer og mungoer i hagen og rundt teltene. Elefanter, hyener, gaseller, antiloper og zebraer går svært tett på leiren, rett over elva for teltene. Virkelig en ekte naturopplevelse.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, geirolavk
Basecamp Explorer Kenya, General Manager på Basecamp Masai Mara, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2022

Dear Geir,

We thank you for staying with us at Basecamp Masai Mara. We also appreciate your positive comments about our camp, staff, and experience. We are really happy to know that all aspects of your stay were up to your satisfaction. We look forward to welcoming you again. Thank you and all the best!