Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 329)
Filtrer anmeldelser
1 329 resultater
Vurdering fra reisende
982
293
39
10
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
982
293
39
10
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 329 anmeldelser
Anmeldt 9. april 2018 via mobile enheter

Det var et kjempe fint hotell, med stort uteområde og basseng. Det var buffet og god mat. Hotellet ligger i nasjonalparken og det er mulighet for å se dyr rundt hotellet. Det var kjempe fine telt med god standard, det gode senger, dyne og varmt vann i dusjen.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, maleneroed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Duncun M, General Manager på Sarova Mara Game Camp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. april 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your support and patronage of Sarova Mara Game Camp and for the time taken to share your review with us.

We are delighted to note that you enjoyed your stay with us and that you found the facilities of good standards complimented by the easiness of game viewing.

We look forward to hosting you again in the not distant future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. april 2018 via mobile enheter

Her var det fantastisk å bo mens vi var på safari! Stort område med basseng, biljard, lounge og restaurant. Maten var veldig god. Teltene vi bodde i var kjempefine. Gulv, god seng og kjempefint bad. Idyllisk sted i naturen og anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, adeliepingvin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Duncun M, Manager på Sarova Mara Game Camp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your support and patronage of Sarova Mara Game Camp and for your time taken to share your experience with us.
We are delighted to note that you enjoyed every bit of your time with us and to note of your high recommendation is truly humbling.

We look forward to hosting you again in the not distant future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2018 via mobile enheter

Her var det helt strålende! God service, bra wifi og veldig fint! Rent og pent, og veldig god mat! De har også biljard, dart og minigolf. Fine bad med varme dusjer. Veldig fornøyd med dette stedet, ande faller på det sterkeste:)

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, martemariea2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Duncun M, General Manager på Sarova Mara Game Camp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your support and patronage of Sarova Mara Game Camp and for the time taken to share your experience with us.
We are glad to note that you enjoyed your stay with us and that we exceeded your expectations. Of interest for us is to realize that you were able to sample a number of our camps offerings and that you found each and every one of them to be a perfect blend for the safari experience.

We look forward to hosting you again in the not distant future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2015

Dette var virkelig en unik og spennende opplevelse. Vi bodde i telt, og hørte tigre brøle om natten. Heldigvis er området omringet av elektriske gjerder. Det var svømmebasseng og god mat inne på området. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Marie K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kioko M, General Manager på Sarova Mara Game Camp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2015
Google-oversetting

Dear Guest,
Jambo!
Many Thanks for sparing time to share your feedback of Sarova Mara on Trip Advisor.
From your review, we are happy to note that you had a truly unique and exciting experience during your stay with us, food was good, and you recommend us.

We are also delighted that you were able to get a first-hand experience of hearing tigers roar just outside your tent but you were still safely tucked away despite being in the middle of the park ,since our camp is fenced off with an electric fence to ensure the safety of our valuable guests.

Stay With us again on your next visit and we shall be happy to Host you.


Kind regards,
Kioko Musyoki | Lodge Manager
Sarova Mara Game Camp

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2014

En stille og grønn oase i villdyrenes rike. Trygt, sikkert og stemningsfullt. Masaienes rike i safariland. Utgangspunktet vårt for safaribilturer rundt på savannene. Lodgen hadde eget bad og en enorm himmelseng innhyllet i netting. Selve hovedbygget bestod av resepsjon, spisesal, bar og butikk. Må oppleves.

Dato for oppholdet: november 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Lindabeth1953
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kioko M, Manager på Sarova Mara Game Camp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2014
Google-oversetting

Dear Guest,
Greetings and thank you for taking time out to post your review.
It is our joy to read your kind remarks, and to know that you had a refreshing experience in your stay with us.
We certainly look forward to extending our refreshing hospitality to you again.

Kind regards,

Kioko Musyoki
Lodge Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser