Vi ble hentet av vår guide Ben i Mombasa hvor 3 dager med Safari i Tsavo East og Tsavo West startet. Ben snakket flytende Engelsk, var meget høflig og hadde kunnskap om alt mellom himmel og jord angående Kenya, Afrika og ikke minst dyrelivet som vi var der for å se. Ben sine lokalkunnskaper bidro til at vi fikk oppleve de fleste dyr på nært hold, herunder Elefanter, Giraffer, Svart Nesehorn, Leopard, Bøffel,Løver, Struts, antiloper, Gaseller og alt innimellom. Vi hadde også følelsen av at vi var alene i parkene da vi nesten alltid kjørte alene. Ben virket å ha kunnskap om alle små kriker og kroker i parkene noe som medførte til en helt fantastisk opplevelse som vi virkelig anbefaler alle. Lodgene vi bodde på var også fatastiske, med gode senger, moderne bad, helt utrolig utsikt og god mat. Lodgene het Voi Safari lodge og Ngulia Safari Lodge. Våre forventinger ble overgått på alle punkter så ikke nøl med å bruke Alibaba Tours og Safari med Ben som sjåfør. Dere vil garantert få en opplevelse dere sent vil glemme.