Privat tilpasset tur eller privat tur: Beijing på én dag
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Himmeltempelet på
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Kom hit uten å virkelig vite hva vi gikk til annet enn bilder vi hadde sett av himmeltempelet, men parken er så mye mer enn bare det ene tempelet. Kjempestort område som består av masse ulike bygg og flotte hager.

Toalettene i parken er helt forferdelige, som de jo er de fleste offentlige steder i Beijing.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Egaup
Anmeldt 12. oktober 2017

Besøkte himmelpalasset . Utrolig vakkert bygg. Den uken var det China Nasjonaldag/uke. Masse mennesker ,men alle like tålmodige

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Einar2014
Anmeldt 31. juli 2017 via mobile enheter

Flotte bygninger med en spennende historie bak. Anbefaler å ta med en god lokal guide på besøk her. Er mye spennende historie å få med seg.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, erlend_nor
Anmeldt 12. juli 2017 via mobile enheter

Dette var et vakkert tempel. Vi hadde en flott guide som fortalte mye om stedet og de ulike byggene. Det var veldig interessant å se dette

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Johanne N
Anmeldt 23. mai 2017

En fin park med flere steder (benker) der man kan sette seg ned og se opptredener av sang og musikk. Tempelet i seg selv er mest imponerende fra utsiden. Vi tok turen innom her før vi dro til Perlemarkedet.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, Turid M