Åpen i dag: 07:30 - 17:00

3 849
19 456
3 849
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Vi er en familie på fire med to barn som besøkte Mutianyu. Booket en tur hit gjennom hotellet vår - Capital Hotel Beijing. Dette var en gruppetur med ca 25 stykker og det tok svært lang tid før vi kom oss i vei. Bruker to timer på å hente alle deltakere på diverse hoteller. Var derfor ikke fremme ved Mutianyu før kl 1330. Selve stedet er OK, det var ikke mye folk her selv på første lørdag i Golden Week. Har sett den kinesiske mur to andre steder tidligere og likte utsikten der bedre. Litt kjedelig utsikt her, og muren er tydelig bygd opp igjen her. OK med steder å spise rett ved inngangen.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, safarild
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Hadde privat guide og sjåfør som tok oss hit. Ikke overfylt av turister men 30 minutters kø til gondolbanen både opp og ned.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, G872CTdaniela
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Vi reiste med turistgruoppe igjennom hotellet. Vanskelig å nå frem med kollektivtransport. Flott utsikt med mulighet for å se ny og gammel del av muren. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 354tingh
Anmeldt 29. januar 2018 via mobile enheter

Denne turen bestilte jeg på i hotellet i Beijing. Dette er er must å se å gå på. Gikk til høyre på muren helt til den var steng hvor den deler seg. Noen steder er det bratt og trinnene er høye. Brukte ca 3 timer frem og tilbake. Det er også en russebane man kan ta for å komme ned, men det var minus og kaldt da vi var var der. Kle dere godt på denne årstiden. Drikke fåes kjøpt men er dyrt, 2,5 gangen.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, arnel870
Anmeldt 12. oktober 2017

Tur til Great Wall var fantastisk. Leide lokal privat guide og bil med egen sjåfør. Guiden fulgte med oss opp på muren og hadde store kunnskaper om historie. Snakket perfrkt engelsk. Sjåfør ventet nede i dalen hele dagen. Alt dette kostet 1000 CNY = NOK 1200.
Anbefales

Dato for opplevelse: oktober 2017