Herlig strand i stor skala. Masse plass, litt trangt nærme restaurant men gå 200m så er man alene. Anbefaler å leie scooter å kjøre ditt! Fantastisk opplevelse bare reisen dit.
Litt slitsom tur ut dit, men det er det verdt! Nydelig sted, flere spisesteder. Neste gang skal vi bo der flere dager!
Uberørt og fredelig perle - ingen båttrafikk og kun en håndfull mennesker.
Hvit og myk sand!
Rent, friskt og krystallklart vann!
Stedet ligger Ca 45 min kjøretur fra sentrum. Det kan lønne seg og ordne med en bil da disse "tuk-tuk" aktige greiene de kjører ikke er veldig raske eller komfortable.
Husk å prut til du blir flau.
Når du vel er fremme er dette en strand du sent vil glemme. Ble egentlig stående å måpe i lang tid over denne lange stranden.
Utsikten er noe av det råeste jeg har vært med på.
Ikke veldig mange fasiliteter i området, men det finnes en liten strandbar som tilbyr ett og annet å slukke tørsten med til en ekstremt billig penge.
Tror vi betalte 8 kroner for ca en halv liter rom og cola.
Det er nok litt langt til å dra til hver dag, men ett must i løpet av oppholdet på El nido.
Nydelig og uberørt strand. Det tar ca 45 min fra el Nido sentrum til stranden. Vi var der i slutten av juli og da hadde vi nesten stranden helt for oss selv. Det finnes en liten stradresturant der hvor man for kjøpt drikke å litt og bite i.