Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Psyduck
Oslo, Norge
Anmeldelse av Marina Bay Sands
4,0 av 5 boblerAnmeldt 2. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 153
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 153
  • Priceline
2.0 km fra Marina Bay Sands
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 743
kr 1 539
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.6 km fra Marina Bay Sands
Svømmebasseng
Restaurant
kr 1 579
Fullt refunderbart
  • Tripadvisor
    kr 1 583
  • Booking.com
  • Hotels.com
4.0 km fra Marina Bay Sands
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 536
kr 1 355
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
4.4 km fra Marina Bay Sands
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 228
  • Algotels
3.3 km fra Marina Bay Sands
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 109
  • Expedia.com
    kr 1 155
2.7 km fra Marina Bay Sands
Svømmebasseng
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 308
  • Algotels
1.6 km fra Marina Bay Sands
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Facade
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 095
  • Algotels
2.4 km fra Marina Bay Sands
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Facade
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 329
  • Algotels
2.6 km fra Marina Bay Sands
Svømmebasseng
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 177
  • Algotels
16.6 km fra Marina Bay Sands
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Singapore
Anmeldelser (30 720)
Filtrer anmeldelser
30 720 resultater
Vurdering fra reisende
17 506
7 876
3 202
1 123
1 013
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
17 506
7 876
3 202
1 123
1 013
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 30 720 anmeldelser
Anmeldt 25. november 2018

Å besøke Marina Bay Sands er et must når du besøker Singapore. Ta heisen opp i 57 etg og nyt en fantastisk solnedgang. Barprisene er stive, men hvem har sagt at det er billig i Singapore. Dette bygget er et praktbygg, med båten bygget oppå toppen. Svømmebassenget ligger i midten an båten, men kan bare nyttes av hotellets gjester.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, kristinskjoldq
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Vi bodde de to siste nettene av singaporeferien vår på Marina Bay Sands. Hadde bestilt på websiden deres og ble oppgradert ved ankomst, det ble også våre fire venner. Hotellet er virkelig en opplevelse og bassenget i særdeleshet. Servicen er upåklagelig, rommene store og rene, og utsikten uslåelig. Vi hadde frokost på rommet den ene morgenen, kan virkelig anbefales.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Tommy G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Et alldeles nydelig hotel med et fantastisk basseng i 57 etage og med et par nydelige restauranter ved bassenget og den fantastiske utsikten. Hit reiser vi igjen i mars neste år. Bør oppleves. Internett fungerte også meget bra. Lys showet i fra parken og i sjøen var jo også en attraksjon.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, RoyMorten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juni 2018 via mobile enheter

Vi hadde booket et standard rom, men ble oppgradert til «club rom» i 50 egt! 50kvm med ren luksus! Ville absolutt bodd der igjen, og bassenget på toppen er et must å teste ut. Frokost var dyr og helt ok!

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, shanth2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. november 2017

Marina Bay er både eksteriør- og interiørmessig et flott og eksotisk hotell. Stor, åpen og spektaluær lobby er det første som møter en, med blant en nydelig frokostrestaurant. Rommene er upåklagelig med en fantastisk utsikt og balkong. Må oppleves!

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, sbirdz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser