Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Singapore beste utsikt”
Anmeldelse av CÉ LA VI

CÉ LA VI
Bestill bord
ELLER
Bestill bord
Vurdert som nr. 143 av 13 701 Restauranter i Singapore
Prisklasse: USD 65 - USD 130
Kjøkken: Asiatisk, Japansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene, Vakker utsikt
Middagsalternativer: Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Central Area/City Area
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

CE LA VI har nok Singapore sin beste utsikt. Vi var her på nyttårsaften og fikk med oss et utrolig fyrverkerishow. Jeg trekker ned for at det er dyrt, og det er helt greit at det koster, da man også betaler for utsikt og opplevelse, men når nyttårsmiddagen er så fancy at man nesten ikke vet hva man spiser blir det ikke god! Når man først betaler så mye for en nyttårsmiddag bør det smake godt. Mulig a la carte menyen er bedre.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, SandraCailyn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GoPlaces825475, Manager på CÉ LA VI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019
Google-oversetting

Dear SandraCailyn,

Thank you very much for taking the time to highlight your latest experience at our Restaurant. It was truly a pleasure to read.

On behalf of the team, we thank you for your gracious compliments & I have passed your wonderful comments to the entire team.

I hope we will have the opportunity to welcome you back in the near future.

Please do not hesitate to contact me personally by email at john.zara@celavi.com should you need any further assistance or wish to dine with us in the future.

Warm regards,
John Christoper Zara
Maitre D'

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7 113)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 7 113 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Helt nydelig mat i fantastiske omgivelser. Veldig god service! Anbefales på det sterkeste. Beste Singapore Sling

Dato for besøk: juli 2018
Takk, nilthe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mars 2018

Ok, det er ingen tvil om at det er en fin opplevelse å ta et glass champagne ute i baren før middag, med en fantastisk utsikt over Singapore. Når det gjelder opplevelsen i restauranten så var service, mat og pris helt som forventet i forhold til beliggenheten (som turistattraksjon). Utrolig nok så var det kjempekaldt i restauranten, og vi måtte be om pledd til damene som hadde kjole. Det ble rett og slett for kaldt, og det trakk ned i forhold til opplevelsen av måltidet.

Vil allikevel anbefale at du får med deg denne opplevelsen når du besøker Singapore :)

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 306kaif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. februar 2017 via mobile enheter

Her har du en fortreffelig utsikt over Singapore mens du spiser god mat. Og betjeningen gjør at dette er noe man må oppleve.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, petandberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
monwinzx, Online Community Manager på CÉ LA VI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2017
Google-oversetting

Dear petandberg,

Thank you very much for taking the time to highlight your latest experience at our Restaurant which was truly a pleasure to read.


I was excited to learn that you have enjoyed your experience with us and therefore I have passed your wonderful and encouraging comments to the entire team.


I hope we will have the opportunity to welcome you back in the near future.

Do share your experience by tagging our social media handles @celavisingapore and #CLVsg.

Best regards,

CLVsg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2015 via mobile enheter

Denne restauranten og dens mat er utrolig hypet opp pga av beliggenhet. Eneste positive jeg kan påpeke er beliggenhet og service. Vi spiste en 9-10 retters der vi fikk litt av hver signatur rett. Ingen av disse rettene ga meg en wow faktor. Not impressed !

Dato for besøk: oktober 2015
Takk, 50samfi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HJMokomoko, Manager på CÉ LA VI, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2015
Google-oversetting

Dear Sam F,

Thank you for the review.


Regards,

CE LA VI Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på CÉ LA VI, så også på

 
Singapore, Singapore
Singapore, Singapore
 

Har du vært i CÉ LA VI? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din