Spennene og veldig gjennomført der en viser vegetasjon og blomster fra hele verden. Innendørs og behagelig.
1.可以直接搭計程車到落客處,不要搭MRT再走進去,節省一些體力
2.Flower Dome 及Cloud forest都很值得看,假日人比較多Cloud forest需要排隊
3.建議要留一天的時間才能細細品味
Jeg angrer ikke på at vi brukte ett par timer på Gardens by the Bay. Vi var der rett før solnedgang og fikk se parken i både dagslys og i mørket. Utrolig vakkert når lys og lydshowet spiller. Og man behøver ikke å betale for å se parken, vi var veldig fornøyde med det vi fikk sett uten å betale. Skal definitivt tilbake.
Vi gikk i parken på kveldstid og fikk oppleve lysshowet fra trærne. Spennende oppbygd med mulighet for å gå på broer mellom trærne mens de hele tiden skiftet farge. Parken var fint oppbygd med god plass til mange mennesker og mye spennende å titte på for liten og stor
由於天氣關係,我們選擇來cloud forest 躲雨。
濱海灣花園主要有super tree和兒童娛樂區及兩個室內公園—flower dome及cloud forest。
個人覺得flower dome挺無聊但是cloud forest可以一訪。
Cloud forest有號稱全球最大室內瀑布和高達七樓的天空步道,走在天空步道會讓人一陣涼意上心頭,一邊害怕走著邊享受特別的景緻,是相當難得的經驗。
Denne plassen bør alle som reiser til Singapore se. Det kostet ikke noe å gå rundt i parken, men vil du inn i domene eller opp i trærne så må en kjøpe billetter. Er du glad i hage og planter er dette stedet fantastisk. Når vi var det var det hagefestival. Området er stort og syekjet seg over flere kilometer. Vakker natur og kunst sammen med høyteknologi. Det er vakkert om dagen og flott om kvelden med alle lysene. Lysshowet var veldig gøy å få med seg.