Anbefaler dette hotellet paa det sterkeste. Vi tilbragte tre netter her i fantastiske omgivelser. At hotellet er det nest eldste hotellet i Singapore betydde paa ingen maate at det var slitt, men heller moderne og historisk.
Ettersom dette var vaar forste tur til Singapore, hadde vi behov for litt hjelp og tips. Her var Chef Consierge Idil Reuben helt fantastisk. Han hjalp oss med det vi ville, og ga oss gode tips til hva vi burde bruke tiden vaar paa. I tillegg husket han oss hver dag og hilste hyggelig, og spurte hvordan turene vaare hadde vaert. Slike som han gjor et hotellopphold enda bedre. Personale var ellers hyggelig og blid. De anbefalte og aa veksle penger i kjopesenteret ved siden av, da de har bedre kurs.
Rommet vi hadde (nr. 555) var moderne og stort. Badet var kanskje litt lite, men det gjorde ingenting siden det var god storrelse ellers paa rommet. I tillegg hadde vi en balkong, men denne fikk vi ikke saerlig bruk for. Rommet hadde mini-bar, safe og ellers det vanlige.
Vi hadde frokost inkludert i bestillingen, noe vi var veldig glad for da dette koster litt aa kjope naar man ankommer hotellet (ca. S$ 30 per person/per dag). Frokosten besto av en buffet med utvalg for en hver. Alt fra English Breakfast, asiatisk mat, frukt og skiver med godt utvalg av paalegg (blant annet roke laks!)
Plasseringen til hotellet var perfekt. Omtrent 100 meter til Orchard Road. Faa meter fra bussholdeplass, og ca. 5 minutter aa gaa til Metroen.
Ellers er fasislitetene paa hotellet veldig bra. To fine basseng som man kan trekke seg tilbake fra byen og slappe av. I resepsjonene var det mulig aa ta med seg et eple, noe som var veldig greit om man var litt sulten. Det tilbys gratis vann paa rommet, men det er ogsaa mulig aa kjope Evian vann 1L for S$ 13.
Kommer absolutt til aa bo her igjen neste gang vi drar til Singapore. Et hotell hvor alt var helt perfekt! Takk for oss :)