Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 19:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve National Orchid Garden på
fra USD 118,11
Mer informasjon
fra USD 26,34
Mer informasjon
fra USD 104,62
Mer informasjon
fra USD 8,20
Mer informasjon
Anmeldelser (13 818)
Filtrer anmeldelser
13 818 resultater
Vurdering fra reisende
10 494
2 842
436
39
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10 494
2 842
436
39
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 13 818 anmeldelser
Anmeldt 10. april 2018 via mobile enheter

Mange typer orkideer på et stort område. Spennende. Hyggelig å spasere rundt og utforske. Ta med kamera for å få fine bilder.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, Mirjana R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mars 2018 via mobile enheter

Utrolig flott park. Ekstremt mange flotte orkideer.
Litt av dette området var under «oppussing», men vi fikk oppleve mye flott.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, hildebeatee2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2018

Er du glad i orkideer, er denne parken et must. Parken er nydelig laget og har meget variert utvalg av orkideer i alle størrelser og farger. De satser også på nye arter og i den sammenheng får alle VIP gjester her sin egen orkide,

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, Ingjerd2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. mars 2018 via mobile enheter

Dette er delen i botanisk hage de som liker orkideer må besøke. Det er en symbolsk sum i inngangsbillett.
Masse fine oppsatser med levende orkideer og steder til å ta gode bilder. Har en gavebutikk og toaletter.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, aleandrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2017 via mobile enheter

Dette er et sted en bør besøke når en er i Singapore. En opplevelse for den som er litt til veldig glad i planter og spesielt orkideer. Mye nytt å se og lære.
Roen i parken er en opplevelse i seg selv.

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, ellensX9757SE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser