Mens vi venter på at Dubai tar over tittelen som den høyeste flyeren så er det verdt å sjekke ut dette. Innholdsrik tur med interaktiv underholdning ombord. 30minutter for en runde er allikevel i lengste laget.
Behagelig 30-minutters tur med Singapore Flyer. Utsikten under turen er fantastisk, og man kan se utover byen eller ut mot havet. Vi tok turen midt på dagen, sånn ca 14-15 tida, og det var ingen kø i det hele tatt. Vel verdt pengene.
Utsikten frå største pariserhjul i verden er veldig bra. Me fekk med oss solnedgangen medan vogna var på toppen.
Dette var flott! Det var ingen kø, og da vi kom opp i hjulet, kunne vi se utover hele byen. Det var en fantastisk utsikt, som var vell verdt prisen!
Om du vil se Singapore fra oven er dette stedet. God utsikt over Bay area, Skipene i Singapore stredet, havna og over til Batam. Anbefaler å starte sightseeingen her.
På de fleste destinasjoner vi har reist og som har et pariserhjul, prøver vi dem. Dette var ganske average ikke noe storartet men gir en fin oversikt over landskapet.