Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 14:00 - 22:00
Lagre
Singapore Duck Tour
113

Bestill på forhånd
fra
USD 34,95
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Singapore Flyer på
Singapore Duck Tour
113 anmeldelser
fra USD 34,95
Mer informasjon
fra USD 66,40
Mer informasjon
fra USD 201,16
Mer informasjon
fra USD 324,99
Mer informasjon
Anmeldelser (17 367)
Filtrer anmeldelser
17 367 resultater
Vurdering fra reisende
9 245
5 750
1 961
274
137
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
9 245
5 750
1 961
274
137
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 17 367 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2017

Behagelig 30-minutters tur med Singapore Flyer. Utsikten under turen er fantastisk, og man kan se utover byen eller ut mot havet. Vi tok turen midt på dagen, sånn ca 14-15 tida, og det var ingen kø i det hele tatt. Vel verdt pengene.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, Starlionleo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. november 2016

Utsikten frå største pariserhjul i verden er veldig bra. Me fekk med oss solnedgangen medan vogna var på toppen.

Dato for opplevelse: november 2016
Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. februar 2016 via mobile enheter

Dette var flott! Det var ingen kø, og da vi kom opp i hjulet, kunne vi se utover hele byen. Det var en fantastisk utsikt, som var vell verdt prisen!

Dato for opplevelse: februar 2016
1  Takk, hakawa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2015 via mobile enheter

Om du vil se Singapore fra oven er dette stedet. God utsikt over Bay area, Skipene i Singapore stredet, havna og over til Batam. Anbefaler å starte sightseeingen her.

Dato for opplevelse: juli 2015
Takk, harryromsas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2015

På de fleste destinasjoner vi har reist og som har et pariserhjul, prøver vi dem. Dette var ganske average ikke noe storartet men gir en fin oversikt over landskapet.

Dato for opplevelse: september 2014
Takk, Tore562
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser