Vi var 6 venner som gikk inca trail i 4 dager til macchu picchu. Alle var veldig fornøyde, strålende mat, guide og hyggelige folk. Junior var en veldig flink guide. Anbefales veldig!
Jeg og min samboer hadde en kjempefin tur langs Inca Trail med guidene Fransisco og Sergio. Vi storkoste oss fra første sekund og ble mektig imponert over bærerne, maten, servicen og kunnskapen til guidene. Tusen takk for en kjempefin opplevelse, og en spesiell takk til Fransisco og Sergio som gjorde turen uforglemmelig for oss ☺️
Samboeren min og jeg var på denne turen og det var helt utrolig. De legger virkelig til rette for en positiv opplevelse samtidig som man lærer mye om Incakulturen. Guidene, Fransisco og Sergio, utviste masse kunnskap og mye entusiasme, noe som gjorde denne opplevelsen langt bedre enn forventet. Det må også sies at maten var meget god. Det var virkelig imponerende at de laget så god mat på turen. I tillegg var alle som var med, bærerne, kokken og guidene var svært serviceinnstilte. Takk for en fin tur.
Jeg tok med min far på denne turen og vi hadde det helt fantastisk! Guidene være, Chino og William, var helt supre👌 Turen kunne ikke blitt bedre. Vi fikk servert utrolig god mat til alle måltidene. Bamba anbefales på det sterkeste😊 hele turopplevelsen er et minne for livet.