Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjepekoselig restaurani på påler i vannet”
Anmeldelse av La Rosa Nautica

La Rosa Nautica
Vurdert som nr. 103 av 4 114 Restauranter i Lima
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 25 - USD 45
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 8. november 2018

Stedet er utrolig idyllisk beliggende. Ineriøret er i gammel, hyggelig stil. Svært hyggelig og hjelpsom betjening. Og maten? Den var fortreffelig. Vi var innom både fisk og kjøtt, og alt smakte fortreffelig.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kornheide
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (6 622)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 6 622 anmeldelser

Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Vi stoppet opp for å ta oss noe forfriskende å drikke. Men betjeningen var alt annet enn serviceinnstilt, de virket som de bare ventet på at dagen skulle være ferdig. Utrolig dårlig oppfølgning og overhode ikke høflig. En av våre dårligste opplevelser i Peru. Får to stjerner pga av lokasjon. Uten tvil også den dyreste drikken vi drakk i hele Peru.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Petrusinthehouse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2016

Restauranten ligger helt for seg selv ytterst på en pir. Man trenger nok taxi for å komme dit på egenhånd.
Mat var fint tilberedt og smakte nydelig og ble servert av et serviceminded personale.
Vi var der på lunsj, men regner med at den duger like bra til middag. Så ut til at gjestene i stor grad var velsituerte lokale peruanere.

Dato for besøk: oktober 2015
Takk, pedbjo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. februar 2013

Flott restaurant " i havet". Maten smakte utrolig godt. Meget god service. En meget hyggelig kveld for 2 voksne og 1 barn. Anbefales !!! Man betaler mer enn ved andre restauranter i Lima men her er det mye smak for pengene.

Dato for besøk: februar 2013
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
1  Takk, dofferj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2012

Likte godt beliggenheten ute på en molo. Veldig god sevice og nydelig sjømat. Proff betjening. Vi var et følge på 30 stk. og fikk et eget rom

Dato for besøk: oktober 2012
Takk, Solveig R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på La Rosa Nautica, så også på

 

Har du vært i La Rosa Nautica? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.