Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 73
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 81
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 69
Vis tilbud
Hotels.comUSD 81
TravelocityUSD 81
ZenHotels.comUSD 89
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (345)
Filtrer anmeldelser
345 resultater
Vurdering fra reisende
291
49
5
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
291
49
5
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 345 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Super service, super beliggenhet, super frokost og supert rom.
Da vi ankom hotellet, ble vi tilbudt gratis drikke fra eieren. Rommet var stort og flott, med balkong. Første dagen spiste vi vårt beste måltid i Albania, kalv med en himmelsk albansk rødvin.
Frokosten var fantastisk, de spurte oss om vi ønsket omelett, stekte egg osv.
Dette hotellet anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, OHAUK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk hyggelig og meget veldrevet familiehotell. Sentralt i Tirana. Må være Beste hotell i Albania. Mat og vin er vidunderlig. Service er helt topp. Hotellet er vakkert, eierene elsker godt håndverk. Hit kommer vi gjerne igjen og igjen og igjen og igjen.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 950_yvinds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. mai 2018 via mobile enheter

Super service, store og fine rom, veldig hyggelig og sjarmerende eier. Deilig og rikholdig frokost. Også et fint sted å spise middag. Veldig bra beliggenhet. Mange restauranter i nærheten og en park med yrende folkeliv.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 886elisabeth_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. mai 2017

Hotel Dinasty ligg relativt sentralt i Tirana, og er eit fint og hyggeleg bekjentskap. Romma er store, reinhaldet bra og dei serverer skikkeleg god frukost. Servicen er upåklageleg. Wifi'en på rommet er elendig, men han verkar i resepsjonsområdet. Dette hotellet kan anbefalast.

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Sigmund M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mai 2017 via mobile enheter

Fantastisk fint sted! Fantastisk hotell, superb mat, vin og kaffe og et vidunderlig fint vertskap! Godt utvalg av vegetar og økologisk mat. Maten laget fra bunnen av. Kan anbefale hotellet på det sterkeste. Sentralt i Tirana. Privat parkering.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 828heidit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser