Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pizza.”
Anmeldelse av Artigiano

Artigiano
Vurdert som nr. 14 av 836 Restauranter i Tirana
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 1 - USD 20
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

God pizza til en helt okey pris. Vinen er bra og det er veldig hyggelige servitører, der de fleste snakker bra engelsk.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, gjermundl2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
artigiano_tirane, Owner på Artigiano, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2020
Google-oversetting

Dear Gjermund,

Thank you for the good review. We are really happy that you like our pizzas and the service was attentive to you.

We invite you at our other restaurant Artigiano Vila, located in Papa GjonPali II street, a nice restaurant in an Tuscan style villa with warm atmosphere. The patio and the terrace among trees with a great view on the city is also available if you like eating outside. You can try there many Artigiano's specials, pizzas and also some Albanian cuisine dishes.

Looking forward to seeing you again soon,
Kind Regards from the whole Artigiano team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 380)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 380 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Fint sted å stoppe innom hvis man vil ha et godt måltid til en grei pris. Det kostet 700-900 LEK for gode pastaretter på en veldig fin restaurant i sentrum. Vi fikk en liten gratis «forrett» med hummus og brød. Vi har til gode å prøve fiskerettene, så det får bli neste gang.

Dato for besøk: august 2018
Takk, T5740WVkenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
artigiano_tirane, General Manager på Artigiano, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2018
Google-oversetting

Dear Ken L,

Thank you so much for this excellent review. We are glad that you liked our restaurant. It is great to read that you enjoyed your pastas and appetizer. We count on your word to visit us again to try our delicious fish courses.

We kindly invite you at our other restaurant, Artigiano at Vila, located in Papa Gjon Pali II street, a nice Italian style Vila with a lovely decoration and nice terrace surrounded by trees in a romantic lighting. You can try there many Artigiano's specials, pizzas and also traditional Albanian and fish courses.


Looking forward to having you again at us,

Best Regards from Artigiano team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Vi hadde hørt om Artiago og hadde store forventninger. De innfridde veldig med enormt gode smaker, god service, gode priser og en flott totalopplevelse. Anbefales!

Dato for besøk: august 2018
Takk, 917gjermundn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
artigiano_tirane, General Manager på Artigiano, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2018
Google-oversetting

Dear Gjermund N,

Thank you so much for this lovely review. We are glad that you liked our restaurant and the food, service and the atmosphere were up to your expectations.
We kindly invite you at our other restaurant, Artigiano at Vila, located in Papa Gjon Pali II street, a nice Italian style Vila with a lovely decoration and nice terrace surrounded by trees in a romantic lighting. You can try there many Artigiano's specials, pizzas and also traditional Albanian and fish courses.


Looking forward to having you again at us,

Best Regards from Artigiano team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat! Flott restaurant i et fint område. Billig mat, og veldig godt! Anbefales!
Vi trengte ikke å booke bord.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Chrislilleh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
artigiano_tirane, General Manager på Artigiano, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2018
Google-oversetting

Dear Chrislilleh,

Thank you so much for this great review. We are so happy you enjoyed your meal at us and the prices seemed reasonable. It is great that you recommend us to others, thank you again !

If you are still in Tirana we kindly invite you other restaurant also, Artigiano at Vila, located in Papa Gjon Pali II street, a nice Italian style Vila with a lovely decoration and nice terrace. You can try there many Artigiano's specials (pizzas too) but also traditional Albanian and fish courses.


Looking forward to seeing you again soon

Best Regards from Artigiano team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk god pasta, salat og bruschetta. Hyggelig betjening. Rimelige priser. Dette stedet kan vi absolutt anbefale.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 950_yvinds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
artigiano_tirane, General Manager på Artigiano, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2018
Google-oversetting

Dear Øyvind S,

Thank you for this great review. We are so happy you enjoyed your meal at us and the prices seemed reasonable. It is great that you recommend us to others, thank you very much.

On your next visit we invite you other restaurant also, Artigiano at Vila, located in Papa Gjon Pali II street, a nice Italian style Vila with a lovely decoration and nice terrace. You can try there many Artigiano's specials (pizzas too) but also traditional Albanian and fish courses.


Looking forward to seeing you again soon again

Best Regards from Artigiano team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Artigiano, så også på

Tirana, Tirana County
 
Tirana, Tirana County
Tirana, Tirana County
 

Har du vært i Artigiano? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din