Akkurat kommet hjem fra en maraton ferie og best å skrive mens jeg enda husker.
Dette hotellet skilte seg veldig tidlig ut og det skulle vise seg at jeg valgte rett også denne gang etter min mening.
Brukte buss nr 783 fra flyplassen og gikk av på plass Romana og ruslet bort dem få minuttene det tok til hotellet.
Der ble jeg møtt av en ung hyggelig kar som var på jobb hver dag under mitt besøk.
Fikk rommet mitt veldig kjapt og det var ett sjokk.
Synes det var så utrolig fint. Og så svært. Var det 68 kvadrat følte meg som i en blanding av ny leilighet og ett palass.
Stue del som var veldig stor med god sofa og slenge seg nedpå. Åpen løsning inn til kjøkkenet hvor det var fryser og kjøleskap.
Utstyr til matlaging. Komfyr. Te og kaffe opplegg. Gratis vann 4 flasker for besøkende så kjøpe du nye til ett spytt og ingenting nede., Eller annen drikke var ett stort utvalg nede i resepsjonen.
Badekaret ble brukt flittig det var altså så godt og ligge der og slappe av etter å ha gått mange kilometer hver dag.
Badet var også svært. Masse håndklær.
Skap nok til sikkert 4 stykker.
2 air condition en i stue delen og en på eget soverom.
Stor verandra som ikke ble brukt hadde ikke tid til alt.
Wifi lynkjapp helt utrolig bra.
Stilig design overalt.
Om du ikke liker...Akkurat kommet hjem fra en maraton ferie og best å skrive mens jeg enda husker.
Fikk rommet mitt veldig kjapt og det var ett sjokk.
Badet var også svært. Masse håndklær.
Skap nok til sikkert 4 stykker.
2 air condition en i stue delen og en på eget soverom.
Stor verandra som ikke ble brukt hadde ikke tid til alt.
Wifi lynkjapp helt utrolig bra.
Stilig design overalt.
Om du ikke liker å gå tar DISSE nye taxi selskapene der halve byen rundt for veldig lav pris. Bolt og Uber og ka dem no hete..
Rett utenfor hotellet er det ikke så mye å by på. Du må gå gjerne en del meter da det er null butikker og slikt om du vil ha noe ekstra.
Bykartet var helt greit forstod det med en gang.
Masse kontakter på rommet for å lade ting og jeg har en del av dem.
Veldig stille område så god sove komfort.
Spisebord og stoler til 4 personer.
Safe
Mikro bølge ovn. Design vask på kjøkkenet.
Eg kan bare si at om eg noen gang drar tilbake til Romania eller Bucurest da så vet jeg hvor jeg skal bo det valget er super enkelt. HER på dette hotellet.
Takk for meg.Mer
Vis mindre