Må skrive noen ord før man glemmer besøket mitt på hard rock cafe i Bucuresti.
Visste ikke at dem hadde hard rock cafe der men når jeg oppdaga det var jeg snar og sette beina mine dit.
Ligger litt utenfor selve sentrum om man kan kalle noe i byen for sentrum.
Ligger ikke så langt fra flyplassen.
Først vil jeg nevne at dem ansatte tok veldig godt vare på meg jeg følte meg nesten elsket der.
Var i kontakt med to av managerne der under mine 3 kvelder på baren.
Han ene ga meg t.o.m t skjorte i gave jeg ble flau har aldri opplevd det før.
Bartenderne hadde tid til en prat nu og da alle sammen var helt fantastiske.
Han som hjalp meg med å bestille taxi ved inngangen når jeg skulle hjem flott fyr.
Jeg spiste middag er to dager det var helt nydelig. En salat rett med kjøtt til der var porsjonen utrolig stor. Ble stappmett.
Den andre dagen gikk jeg for Messi burger det var altså helt fortreffelig.
Drinkene var som dem skulle være.
Synes lokalet var ett av dem fineste jeg har vært på runder vel 30-40 steder nå har mistet kontrollen.
Rewards ordninga skal avsluttes og erstattes med nytt system som ikke er helt i boks enda.
Fikk nye venner der på kloden ved bardisken.
En kveld ga dem meg ipad og jeg var musikk sjefen på stedet det var også utrolig kult gjort.
Dem ansatte er meget hyggelige og godt skolert. Dem tar godt vare på deg at du har det bra selv om det er stor trykk og er du alene dem passer på deg.
Om jeg noen gang skal tilbake til Bucuresti skal jeg med 100 prosent sikkerhet hit igjen og si hei. Og jeg kan anbefale det av hele mitt hjerte.
Siste kvelden gikk det litt tregt med drinke utlevering men var live band som var kjempebra og det ble vel kanskje i meste laget med gjester i forhold til ansatte.
Jeg sendte melding til en av managerne og det gikk sekunder så fikk bordet vårt gratis drinker som en unnskyldning jeg synes det var så flaut.
Så når vi gikk gikk jeg bort til ho som hadde ansvaret for vårt bord og sa unnskyld det var ikke hennes feil og så fikk ho en klem ville ikke at ho skulle få kjeft eller tro hun hadde gjort noe galt.
Rockn roll. Fortsett den supre jobben Deres.
Takk alle sammen på HRC Bucuresti. Ingen navn nevnt. Ingen navn glemt.