Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Beograd Sightseeing Halvdagstur Old and New Belgrade
63

Bestill på forhånd
fra
USD 68,95
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve St. Sava Temple på
fra USD 68,95
Mer informasjon
fra USD 26,52
Mer informasjon
fra USD 78,88
Mer informasjon
fra USD 53,04
Mer informasjon
Anmeldelser (3 150)
Filtrer anmeldelser
3 150 resultater
Vurdering fra reisende
1 594
957
475
104
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 594
957
475
104
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 150 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2018

Dette stedet er et must for alle besøkende i Beograd og da må de få hjelp til å komme ned i den utrolig vakre Krypten

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, ClausE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. mai 2018

Dessverre var selve hovedkirkerommet under oppussing, men størrelsen under kuppelen var til å miste pusten av. Krypten i kjelleren er fantastisk dekorert med bilder av apostler, helgner og serbisk historie,

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Thomas C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2016

Dette skal vera den nest største ortodokse kyrkja i verda. Og stor er ho. Innvendig var det renoveringsarbeid då eg var der, likevel fekk ein eit godt inntrykk av kyrkja. Eit stykke å gå, men verdt turen!

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Sigmund M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. november 2015

Jeg har fulgt utviklingen av denne kirken fra begynnelsen av åttitallet. Mye har jo skjedd siden den gang og kirken står vel nå frem som omtrent helt ferdig utvendig. Innvendig er det fortsatt mye å gjøre og det er nok mange års arbeider igjen. Men det skjer jo noe fra gang til gang så dette er et sted jeg venner tilbake til rett og slett for å se hva som har skjedd siden sist.

Området byr forøvrig på mange gode resatauranter i sin nærhet. Det er også hyggelig å gå en tur i gatene bak kirken. Hovedbibliotektet som ligger vice a vie er også verd å se på.

Dato for opplevelse: august 2015
Takk, Lars R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. september 2015 via mobile enheter

Den marmorkledde katedralen St.Sava i Beograd er et spektakulært syn på kveldstid når den er opplyst fra utsiden. Den ligger der som et stort eventyrslott som svever i rommet. Virkelig verdt en omvei.

Vi så den opplyst om kvelden og besøkte den neste dag. Vi hadde fått vite at den var under opp-pussing men tok likevel turen innom. Den var så og si ribbet innvendig, bare noen salgsboder og et alter i en fløy. Katedralen er selvfølgelig fremdeles et imponerende skue innvendig også pga rommets takhøyde og kuplene. Nå i renoveringsperioden var det imidlertid stillasjer og presenninger som dominerte. Vil du se St. Sava anbefales nå et besøk på kveldstid.

Dato for opplevelse: september 2015
Takk, ingjerdm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser