Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (722)
Filtrer anmeldelser
722 resultater
Vurdering fra reisende
297
311
81
18
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
297
311
81
18
15
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 722 anmeldelser
Anmeldt 2. april 2018

Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
GMRadissonKiev, Owner på Radisson Blu Hotel, Kyiv, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. april 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 29. desember 2017

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
GMRadissonKiev, General Manager på Radisson Blu Hotel, Kyiv, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 9. februar 2017

Hotellet ligger i et rolig strøk men i gangavstand til det meste. Hyggelig og serviceinnstilt betjening og variert, delikat og god frokost. Romslige og rene rom, men vanskelig å regulere romtemperaturen. Umulig å ringe internasjonalt fra rommet.

Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, _yvindv2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GMRadissonKiev, General Manager på Radisson Blu Hotel, Kyiv, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. februar 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for your feedback. We were delighted to learn that you enjoyed satying with us. We apologise for an inconvenience caused by lack of possibility to manage room temperature from your room. We are currently working on this issue and very soon all our rooms will feature a possibility to offer our guests a full control on their rooms' climate. When it comes to a room to room telephone connection, apparently there is a misunderstanding because it was always possible to make a room-to-room call without any problem. Should you mention this inconvenience while in-house we could easily explain how to do it, so you don't face this inconvenience.
Thank you very much for staying with us and we are very much looking forward to your next visit.

Kind regards,

Claude Bulte
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. april 2016

Hotellet ligger ca 10-15 minutter spasertur fra sentrum av Kiev.Rolig strøk med endel spisesteder i nærheten. Hotellet er overpriset i forhold til det generelle prisnivået i Kiev. Frokost ikke inkludert , koster 20 euro, dvs det samme som en bedre middag på en flott resturang.

Romtips: Rommet var i 6 eta, stille og rolig.
Dato for oppholdet: april 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, berg991
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GMRadissonKiev, General Manager på Radisson Blu Hotel, Kyiv, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. april 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for your feedack and we are very much looking forward to your next visit.

Kind regards,

Claude Bulte
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 6. november 2014

Anbefaler dette hotellet til alle, enten du kommer til Kiev på forretningsreise eller ferie. Meget bra rom og perfekt frokost. Oppmerksomme og imøtekommende personale. Flott beliggenhet og lett gange til sentrum av byen.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu Hotels
Takk, Andrei M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
GMRadissonKiev, General Manager på Radisson Blu Hotel, Kyiv, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2014
Google-oversetting

Dear Andrei,

Thank you for taking time and writing so positive review about our staff and accommodation as well as about Super Breakfast unique feature of Radisson Blu Hotel, Kyiv. As soon as you come to Kyiv again you can try out our running BluRoute.
The route is especially created for our guests with the most interesting places of the city center at the walking distance from our hotel.


With kind regards,
Claude Bulté
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser