Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Digg mat”

Bakra - Steak & Pizza Bar
Vurdert som nr. 66 av 623 Restauranter i Split
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 65
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Maten var god, vi spiste pizza og spareribs. Det var mye folk og derav en del støy. Vi fikk plass på midten på type barkrakker, så det kan være lurt å reservere bord.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Stine Å
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 768)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 1 768 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Veldig hyggelig restaurant i en sidegate i Split. Servitøren Kate var veldig hyggelig, og gav oss gode anbefalinger. Spiste forrett og delte en pizza.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, anitarosberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Veldig populært sted i Split. Her anbefales det å booked bord to dager i forveien. Ligger rett utenfor gamlebyen, god mat og drikke. Vi bestilte oss en forrett med flere typer ost, skinke, oliven osv, den var nydelig! Og så til hovedrett hadde vi biff med trøffelsaus på, var spennende og prøve det også, var godt. Hyggelig servitør som kom med anbefalinger. Må prøves ut.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Christian H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ante P, Manager på Bakra - Steak & Pizza Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2019
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for sharing review about your experience at our place.

Please be assured that I will pass your kind words on to our entire team.

We look forward to welcoming you back in the near future and even raise your experience.

Yours sincerely,

Bakra - Steak & Pizza Bar team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Vi fikk en søt likør på huset når vi kom som var veldig god. Bestilte golden plater på deling med mannen min, og den var helt nydelig. Mange forskjellige oster, spekemat og annet godt. Servitøren anbefalte at vi da skulle dele hovedrett også, da det er mye mat på forretten. Vi bestilte entrecôte med trøffelsaus. Ganske godt og var absolutt nok til oss to.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Shikita88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ante P, Manager på Bakra - Steak & Pizza Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2019
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for sharing review about your experience at our place.

Please be assured that I will pass your kind words on to our entire team.

We look forward to welcoming you back in the near future and even raise your experience.

Yours sincerely,

Bakra - Steak & Pizza Bar team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2019

Pizza og lam var god, cheese selection with truffle honey var fantastisk god! Får mye mat for en rimelig pris. Hyggelig servitør og en koselig atmosfære. Sterkt anbefalt.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Julia J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ante P, Manager på Bakra - Steak & Pizza Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2019
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for sharing such a fantastic review about your experience at our place.

Please be assured that I will pass your kind words on to our entire team.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Yours sincerely,

Bakra - Steak & Pizza Bar team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakra - Steak & Pizza Bar, så også på

Split, Split-Dalmatia County
 

Har du vært i Bakra - Steak & Pizza Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.