“Digg mat”

Bakra - Steak & Pizza Bar
Vurdert som nr. 76 av 737 Restauranter i Split
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Maten var god, vi spiste pizza og spareribs. Det var mye folk og derav en del støy. Vi fikk plass på midten på type barkrakker, så det kan være lurt å reservere bord.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Stine Å

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Veldig hyggelig restaurant i en sidegate i Split. Servitøren Kate var veldig hyggelig, og gav oss gode anbefalinger. Spiste forrett og delte en pizza.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, anitarosberg
Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Veldig populært sted i Split. Her anbefales det å booked bord to dager i forveien. Ligger rett utenfor gamlebyen, god mat og drikke. Vi bestilte oss en forrett med flere typer ost, skinke, oliven osv, den var nydelig! Og så til hovedrett hadde vi biff med trøffelsaus på, var spennende og prøve det også, var godt. Hyggelig servitør som kom med anbefalinger. Må prøves ut.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Christian H
Ante P, Manager på Bakra - Steak & Pizza Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2019

Dear guest,

Thank you for sharing review about your experience at our place.

Please be assured that I will pass your kind words on to our entire team.

We look forward to welcoming you back in the near future and even raise your experience.

Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Vi fikk en søt likør på huset når vi kom som var veldig god. Bestilte golden plater på deling med mannen min, og den var helt nydelig. Mange forskjellige oster, spekemat og annet godt. Servitøren anbefalte at vi da skulle dele hovedrett også, da det er mye mat på forretten. Vi bestilte entrecôte med trøffelsaus. Ganske godt og var absolutt nok til oss to.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Shikita88

Dear guest,

Thank you for sharing review about your experience at our place.

Anmeldt 9. august 2019

Pizza og lam var god, cheese selection with truffle honey var fantastisk god! Får mye mat for en rimelig pris. Hyggelig servitør og en koselig atmosfære. Sterkt anbefalt.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Julia J

Dear guest,

Thank you for sharing such a fantastic review about your experience at our place.

Please be assured that I will pass your kind words on to our entire team.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Reisende som så på Bakra - Steak & Pizza Bar, så også på

Split, Split-Dalmatia County

Har du vært i Bakra - Steak & Pizza Bar? Del dine erfaringer!