Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig lunch.”
Anmeldelse av Restaurant Posejdon

Restaurant Posejdon
Vurdert som nr. 194 av 581 Restauranter i Split
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 20. september 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig restaurant i historiske omgivelser i Split. Spiste en nydelig pastarett med trøffel og skinke. God service og fine priser.

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, OnAir580812
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (425)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 425 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Ventet i 40 min på maten. Grei pizza, men dårlig service på alle måter. Kelner var i dårlig humør, regningen kom veldig sent, akkurat som maten. Det eneste som var bra var vifte i parasollene, chill i varmen

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Anette B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juni 2017 via mobile enheter

Et av mange sjarmerende spisesteder i gamlebyen. Vi ble sittende ute, dvs i den smale gata. Hyggelig og rask betjening, og god mat. Vi spiste begge vegetarpizza, og ikke noe problem å få tilsatt hvitløk. Ganske dyrt i kroatisk målestokk, men det er gjengs på mange av spisestedene i området. Fin opplevelse, kan anbefales

Dato for besøk: juni 2017
Takk, benten2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Denis O, Guest Relations Manager på Restaurant Posejdon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2017
Google-oversetting

Dear, thank you for your kind review!
We hope to see you again :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2016

Sjarmerende restaurant i de trange gatene i Split. Vi spiste nydelig sjømatrisotto. Hyggelig service.

Dato for besøk: mai 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 840marites
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Denis O, Guest Relations Manager på Restaurant Posejdon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2017
Google-oversetting

Dear, thank you for your kind review.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2015 via mobile enheter

Etter en rundtur i gamlebyen, stoppet vi på Reaturant Posejdon for en rask lunch. Vi ble henvist til et bord i ly for solen (det var svært varmt den dagen). Jeg bestilte en "baby beef fillet salad" den var god, men ikke eksepsjonelt god. Langs etter kanten var det balsamico saus. Den smakte også godt. Vi fekk servert brød til, men dessverre manglet flasken med olje. Siden det var vanskelig å få kontakt med betjeningen, ble brødet spist uten olje på. Toalettene (som lå i kjelleren i huset), var rene. Selv om det var småting å sette fingeren på (som manglende olje, sen respons på betjeningen), vil jeg allikevel anbefale restauranten.

Dato for besøk: juli 2015
Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Denis O, Guest Relations Manager på Restaurant Posejdon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mai 2017
Google-oversetting

Dear, thank you for your review.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Posejdon, så også på

Split, Split-Dalmatia County
Split, Split-Dalmatia County
 
Split, Split-Dalmatia County
 

Har du vært i Restaurant Posejdon? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.