Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Radissonhotels.com
kr 3 776
Frokost inkludert
Booking.com
kr 3 771
Frokost inkludert
Hotels.com
kr 3 776
Frokost inkludert
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
933stianl
Trondheim, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 15. nov. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Romtips: Rom med utsikt mot sjøen er å anbefale
Reisetype: Reiste på forretningsreise
5,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michael C, General ManagerRadisson Blu Resort & Spa, Split, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. nov. 2018
Dear 933stiani,

Thank you for your valued feedback regarding your recent experience at the Radisson Blu Resort & Spa, Split.

It was a pleasure to read that you enjoyed your stay with us to this extent and that you absolutely loved your room, the breakfast buffet, the outdoor area and the service in general.

Please follow our social media channels to stay informed of our upcoming news, events and promotions.

We are looking forward to welcoming you again.

Best regards,
Michael Caspar,
General Manager at the Radisson Blu Resort & Spa, Split
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 3 964
  • Expedia.com
    kr 4 424
  • Agoda.com
    kr 3 552
  • Hotels.com
    kr 4 424
2.6 km fra Radisson Blu Resort & Spa, Split
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 3 863
  • Hotels.com
    kr 3 443
  • Agoda.com
    kr 3 107
  • Expedia.com
    kr 3 405
1.0 km fra Radisson Blu Resort & Spa, Split
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Agoda.com
kr 2 241
Fullt refunderbart
Flere måter å betale på
  • Vio.com
    kr 2 241
  • StayForLong
  • Booking.com
2.1 km fra Radisson Blu Resort & Spa, Split
Gratis Wi-Fi
Booking.com
kr 4 928
  • Hotels.com
    kr 4 450
  • Vio.com
    kr 3 249
  • Expedia.com
    kr 4 450
1.8 km fra Radisson Blu Resort & Spa, Split
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Booking.com
kr 3 367
  • Hotels.com
    kr 3 239
  • Vio.com
    kr 3 059
  • Expedia.com
    kr 3 334
2.6 km fra Radisson Blu Resort & Spa, Split
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 821
  • Expedia.com
    kr 2 825
  • Agoda.com
    kr 2 193
  • Hotels.com
    kr 2 825
2.7 km fra Radisson Blu Resort & Spa, Split
Gratis Wi-Fi
Ved stranden
Booking.com
kr 4 706
  • Hotels.com
    kr 4 727
  • ZenHotels.com
    kr 3 982
  • Expedia.com
    kr 4 674
3.0 km fra Radisson Blu Resort & Spa, Split
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Booking.com
kr 2 183
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 621
  • Vio.com
    kr 1 410
  • Expedia.com
    kr 2 891
1.1 km fra Radisson Blu Resort & Spa, Split
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
kr 2 747
  • Hotels.com
    kr 2 587
  • Agoda.com
    kr 2 304
  • Expedia.com
    kr 2 558
3.1 km fra Radisson Blu Resort & Spa, Split
Gratis Wi-Fi
Spa
Booking.com
kr 2 254
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 2 473
  • Agoda.com
    kr 1 476
  • Hotels.com
    kr 2 473
3.1 km fra Radisson Blu Resort & Spa, Split
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Split
Anmeldelser (3 133)
Filtrer anmeldelser
3 134 resultater
Vurdering fra reisende
1 702
921
340
112
59
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 702
921
340
112
59
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 3 134 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Vi fikk rom i den nyere delen av hotellet. Rommet var stort, rent og luftig. Det hadde også balkong med fantastisk utsikt over stranden. Mulighet for å leie sykkel for å komme seg til sentrum litt raskere. Det tar ca 30 min. dersom man velger å gå. God mat til frokost, og veldig bra mat i hotellets egen restaurant.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 969arthurj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michael C, General Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Split, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2018
Google-oversetting

Dear Arthur J,

Thank you for taking the time to post such a nice comment about your stay at our resort.

It was a pleasure to read that you were satisfied with your room, the beautiful view from the balcony, the super breakfast buffet and our a la carte restaurant The Caper Grill.
As one of our loyal customers, please „Like us“ on Facebook to stay informed of our upcoming news, events and promotions.

We hope to welcome you again in our resort.

Best regards,
Michael Caspar,
Radisson Blu Resort & Spa, Split

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Kjempefint hotell, store gode rom med utsikt. Ligger litt utenfor byen- noe vi syns var veldig greit, kort taxitur eller en spasertur på 30 min. Strandbaren er super med gratis senger til hotellgjestene. Maten har også vært veldig bra, spesielt kan vi trekke frem hotellfrokosten!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Andrea C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michael C, General Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Split, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018
Google-oversetting

Dear Andrea C,

Thank you for taking the time to post a feedback about your recent stay at the Radisson Blu Resort & Spa, Split.

It was a real pleasure to read that you loved your room with a view, our loacation, the Mistral Beach Bar & Restaurant, the food offer and super breakfast buffet. I am glad that you enjoyed your time with us to this extent. As one of our loyal customers, please „Like us“ on Facebook to stay informed of our upcoming news, events and promotions.

We are looking forward to welcoming you again!

With best regards,
Michael Caspar,
General Manager at the Radisson Blu Resort & Spa, Split

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Hadde rom med havutsikt i den nye fløyen av hotellet. Pent rom og komfortable senger. Utmerket frokost og middag, og flott badedekk med solsenger og en hyggelig «beachbar». Fint lite spa som vi likte oss i.

Jeg reiste med 2 barn (9 og 11 år) . Bassenget kunne gjerne for deres del vært noe større, og området rundt hotellet skjemmes av et halvferdig hotell-skjelett og det er ikke de mest innbydende gatene i området rundt hotellet. Her kan man med fordel velge andre hotell som viser den fine byen Split fra en mer hyggelig side.
Alt i alt var vi fornøyde; god service, god kvalitet på maten og god komfort.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 701yvonnew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michael C, General Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Split, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018
Google-oversetting

Dear Yvonne W,

Thank you for taking the time to post your valued feedback about your recent stay at Radisson Blu Resort & Spa, Split.

I was glad to read that you enjoyed your time with us and that you loved our super breakfast buffet, the dinner options and beach facilities. Be assured, that we would love different surroundings as well! But that is not in our area of influence, the Radisson Hotel group only operates this hotel, not the neighbourhood. We are concentrating on making our own facilities and services the best possible.

Please „Like us“ on Facebook to stay informed of our upcoming news, events and promotions.

We hope to welcome you again!

Best regards,
Michael Caspar,
General Manager at the Radisson Blu Resort & Spa, Split

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2017

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michael C, General Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Split, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 1. august 2017

Flott hotell med nydelig utsikt i rolige omgivelser litt utenfor sentrum av Split. Fint rom med bra airconditionanlegg og balkong. God service, god mat, fint basseng- og strandområde med solsenger og bar. Hotellet har også innendørs basseng og SPA avdeling.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
1  Takk, hannew129
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michael C, General Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Split, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2017
Google-oversetting

Dear hannew129,
Thank you for your pleasant words about our property.
It is nice to read that you enjoyed your room, our services, the food and facilities. Please “Like” us on Facebook to stay informed of our upcoming news, events and promotions. Our whole team is looking forward to your next stay!

Best regards,
Michael Caspar
General Manager at the Radisson Blu Resort, Split

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser