Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 219
Vis tilbud
Expedia.com
USD 216
Vis tilbud
FindHotel
USD 200
Vis tilbud
PricelineUSD 219
Hotels.comUSD 216
HurbUSD 220
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 819)
Filtrer anmeldelser
2 819 resultater
Vurdering fra reisende
1 478
875
315
100
51
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 478
875
315
100
51
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 2 819 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Radisson Split et fantastisk flott Hotel med en fantastisk beliggenhet.
Utrolig service innstilte medarbeidere.

Her koste vi oss to familier i tre dager torsdag til søndag.

Kan ikke skryte nok av hotellet , Mistral beach på dagen ,så er det inn til vakre Split ,gamle byen er fantastisk på kvelden.
Dagen der på en fantastisk frokost på en fantastisk terrasse med utsikt til øya Brac

Det burde bli en tradisjon å avslutte ferien her

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Erikhim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jesper Vilsoe, General Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Split, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021
Google-oversetting

Hello Erikhim,

Thank you for your effort in publishing review online.

I am extremely glad to read such amazing feedback. I’m glad you enjoyed staying with us and I look forward to your return.
You are now our loyal guest and you are very welcome to us again in the future.

All the best,
Jesper Vilsoe
General Manager at the Radisson Blu Resort & Spa, Split

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2019

Et utmerket hotel, glimrende utsikt mot sjøen. Service fra personalet var noe av det beste vi har opplevd. Hotellet manglet ingenting og vi var svært fornøyde med oppholdet. Avstanden ti sentrum var overkommelig man kunne gå langs promenaden dit, ta buss som hadde holdeplass svært nær hotellet.
Det var gode spiseplasser langs promenaden og i sentrum.

Dato for oppholdet: oktober 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, arakke322336
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JesperV_SPUZR, General Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Split, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2019
Google-oversetting

Hello arakke322336,

Thank you for taking the time to write a review following your recent stay with us at the Radisson Blu Resort & Spa, Split.

I am thrilled to read that you thoroughly enjoyed your stay and our location and hotel facilities were to your convenience.

We all look forward to have you for more fantastic stays with us.

All the best,
Jesper Vilsoe
General Manager at the Radisson Blu Resort & Spa, Split

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

Vi bodde på hotellet i 7 dager, en familie med 2 voksne og 2 barn (5 & 7år). Hadde rom i den nye delen av hotellet, rommet var premium suite. Nydelig og moderne rom, med delikat bad med både dusj og badekar. Verandaen var romslig med god sofa, og i tillegg bord med stoler. Nydelig havutsikt fra rommet.

Rengjøringen på rommet var kjempe bra,kunne ikke bedt om mer. Når man reiser med småbarn så har klær en tendens til å flyte rundt , men klærne var fint brettet og ryddet når vi kom tilbake til rommet. Frokost buffeen hadde god og variert frokost. Hotellet har en utendørsbasseng som ble flittig brukt, og var aldri stress å få solsenger. Poolbaren har variert meny og yter veldig god service. Bassenget er rent og fint.
Hotellet ligger litt utenfor sentrum, og området rundt er ikke det fineste split har å tilby, så dette må være det som trekker litt ned. Og hvis du reiser med små barn så har hotellet ikke så velutstyrt kidsroom, den ligger litt bortgjemt i kjelleren uten egentlig å ha så mye å tilby.

Men alt i alt er dette er hotell som har det meste, og vi kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Anne Maret Gutt... D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JesperV_SPUZR, General Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Split, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2019
Google-oversetting

Hi Anne,

What an amazing review!

I am thrilled to know you enjoyed your Radisson Blu experience, with our room, the cleanliness, the F&B offer and services. When you’re happy, we’re happy.

Thank you for your loyalty to Radisson Blu Resort & Spa, Split.

We cannot wait to welcome you back!

All the best,
Jesper Vilsoe
General Manager at the Radisson Blu Resort & Spa, Split

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2019

Veldig bra hotell, med virkelig vakker utsikt.
Flotte uteområder hvor man kan sitte å ta en drink eller litt småmat, eller middag på kvelden.
Nydelig mat på restauranten, og flott service.
Veldig fine og delikate rom, her lig frokost.
Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Mona B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michael C, General Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Split, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2019
Google-oversetting

Dear Mona B,

Thank you for your valued feedback.

It was a pleasure to read that you spent an amazing time at the Radisson Blu Resort & Spa, Split. I am glad that you loved our hotel, the views, the terrace, the food offer, the rooms, the breakfast buffet and the services provided by our team members.

You are now one of our loyal customers.

We cannot wait to welcome you again.

Best regards from Split,
Michael Caspar,
General Manager at the Radisson Blu Resort & Spa, Split

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018

Hotellet har høy standard på rom, frokost og betjening. Her er det det store utearealer med utendørs basseng. Dette var stengt/tømt når vi besøkte hotellet. Innendørs finnes et stort spa-anlegg som vi dessverre ikke rakk å besøke ;(.
Fra hotellet er det gangavstand til stranden og havneområdet med noen restauranter. Gamlebyen og sentrum ligger ca 3km unna.

Romtips: Rom med utsikt mot sjøen er å anbefale
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 933stianl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michael C, General Manager på Radisson Blu Resort & Spa, Split, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018
Google-oversetting

Dear 933stiani,

Thank you for your valued feedback regarding your recent experience at the Radisson Blu Resort & Spa, Split.

It was a pleasure to read that you enjoyed your stay with us to this extent and that you absolutely loved your room, the breakfast buffet, the outdoor area and the service in general.

Please follow our social media channels to stay informed of our upcoming news, events and promotions.

We are looking forward to welcoming you again.

Best regards,
Michael Caspar,
General Manager at the Radisson Blu Resort & Spa, Split

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser