“Snack og litt vin”

Kjøkken: Sentraleuropeisk
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 11. mai 2019 via mobile enheter

Vi stoppet for en liten ettermiddagsnack. Nydelige og store bruchetta. Fancy servert. Gulrotchipsen kunne vært mer smakfull. Uteservering.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, margrethestornesi
Zana_Split, Owner på No Stress restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2019

Dear margrethestornesi,
you are always welcome to have a snack and wine in our restaurant, thank you!

Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Hadde lest meg opp på restauranter på forhånd i Split, og vi følte oss heldig som fikk bord etter ti minutt venting- dette sikkert også fordi klokken var blitt 21:00. Bordet vi fikk var perfekt, ut mot åpen plass.

Maten vi spiste var NYDELIG- lammet der kan virkelig anbefales- vinen jeg fikk til maten var også god.
Det er et sted vi med glede anbefaler folk og spise, kan være greit å forsøke å få bord litt senere på kvelden.
Topp stemning og utrolig mørt lam- vel verdt et besøk!

2  Takk, Enja14
zanaalfirevic, Owner på No Stress restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2018

Deat Enja14,

thank you for dining at NoStress and for writing this nice review.
It's great to read your NYDELIG (EXCELLENT) :-)

Best regards.

Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Var der to ganger. Andre gangen jeg var der var for min første opplevelse var så positiv.
Hyggelige servering og svært sentralt.

Takk, Håkon Frode S
zanaalfirevic, Owner på No Stress restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2018

Thank you Hakon Frode for dining at NoStress and for finding time to write this nice review.

Best regards and have a great time in Split!

Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Vi fikk et nydelig måltid her siste kvelden i Split, da det endelig var ledig bord. Nydelig mat og god service. Anbefaler spesielt fiskerettene, men alt vi fikk var bra.

2  Takk, 123mariann
zanaalfirevic, Owner på No Stress restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2018

Thank you Mariann E,

it's great that you find our food to be lovely and our service great. I'm happy you like the fish :-)

Best regards

Anmeldt 29. april 2018

Her er det god mat, spiste utbenet marinert kyllinglår med nydelige grillede grønnsaker og havabbor (sea bass) som var dekket med Creme fraiche og bakt i ovnen. Begge deler var veldig bra. I tillegg var det veldig hyggelig og god service. Kan anbefales. De har også mange gode frokostalternativer.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Åse Cecilie M
zanaalfirevic, Owner på No Stress restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2018

Takk :-)

Reisende som så på No Stress restaurant, så også på

Split, Split-Dalmatia County

Har du vært i No Stress restaurant? Del dine erfaringer!