Restauranten har rykte på seg for å være av de bedre i området. Da forventer man litt ekstra. Vi bestilte tomatsuppe og sjømatsuppe til forrett og lam til hovedrett og en flaske vin. Kelneren leverte ut ikke helt rent bestikk og glemte skje til den ene suppen. Han var om seg i starten og fylte opp vin når vi var tomme, men etterhvert ble han mer og mer fraværende. Lammet var ok pluss, men ut fra imagen til denne restauranten hadde vi forventer mer. Etter hovedretten tok det lang tid før vi fikk kontakt med kelneren for å få bestilt dessert. Da var den ene i familien blitt så lei at hun heller gikk for å se på solnedgangen. Vi tre andre bestilte tre porsjoner med ostekake. Da kelneren kom med desserten var det to stykker ostekake og en annen kake han roset opp i skyene. Det var vist ikke mer ostekake igjen (vi hadde bordsetting allerede kl. 18 og det var mulig å bestille bord langt ut på kvelden). Kakene var ok middels, men ikke noe mer. Da vi ba om regningen kom den uten desserten og et par glass med drikke. Dette tok vi på oss å påpeke.
Alt i alt et skuffende måltid, først av alt på grunn av sløv service, men også for kun middels mat. Man forventer mer når en restaurant profilerer seg som noe ekstra.
Vi hadde vært i Kroatia i to uker da vi besøkte denne restauranten og spist på både dyre og billigere restauranter. Sammenlignet med de andre stedene vi har spist var dette det mest skuffende uavhengig av pris og forventning. Vi er blitt vandt til god service og ble skuffet.
Etter to uker i Kroatia der vi har spist på restaurant to ganger daglig hele turen ble dette den første restauranten der vi ga absolutt ingenting i tips.