Anbefaler turen innom denne plassen. Mange frosker i forskjellige positurer i utstillings montere... les mer
Her kan du se utstoppede frosker i absurde mengder i «tittebokser». I monter/bokser er froskene stilt opp til menneskelige situasjoner med humoristisk vri.
Absurd, sært og rart. Flirte av galskapen. At noen i hele tatt har kommet på å lage noe slikt.
Vi ble enige om karakteren 4.
Godt tidsfordriv mens damene shoppet
Pozdrav!
Hvala na posjeti i zanimljivoj recenziji o Froggylandu.
Želimo da uživate u Splitu i u ostalim lijepim stvarima koje možete vidjeti u našem posebnom i nezaboravnom gradu!
Lp Ivan M.
Fantastisk å tenke på at alle disse er laget mellom 1910 og 1920. Du får med en tidsreise på kjøpet når du besøker denne severdigheten. Kan ikke beskrives, må oppleves!
Anbefaler turen innom denne plassen.
Mange frosker i forskjellige positurer i utstillings montere. En artig opplevelse for store og små.
Hyggelig guide som forteller om utstillingen. Prisen er helt overkommelig.
For 35kn er det en fin opplevelse! Utstillingen er fra 1910 og har mange fine detaljer og scenarioer. 500 frosker i glassmontre
Hva gjør froskene når de slutter å kvekke om kvelden ? Her får du svaret. Dette unike innblikk i froskenes sosiologiske hverdag og sosiale liv er er et godt utbytte for den beskjedne inngangsavgiften. Sett ikke av hele dagen. 20 min er nok. 30 min om du er spesielt interessert. Anbefales. Dette finnes ingen andre steder.