“Lokal restaurant med god rimelig mat”
Anmeldelse av Kod Joze

Kod Joze
Vurdert som nr. 144 av 737 Restauranter i Split
God for: Familier med barn, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 20. august 2022 via mobile enheter

En lokal restaurant med hyggelige ansatte og god mat. Prismessig noe av det rimeligere vi besøkte i Split. Hyggelig betjening. Restauranten anbefaler for en uformell, hyggelig middag

Dato for besøk: august 2022
Takk, 672atleb

Anmeldt 18. mai 2019 via mobile enheter

Gikk tilfeldigvis forbi og slo oss impulsivt ned på terrassen ute. Spiste grønn pasta med blåskjell, det beste jeg har spist denne uken! Kan anbefales.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, 34anjas
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Familie på 9 som besøkte denne restauranten etter anbefaling fra vår husvert. Bra mat, store porsjoner. Vi spiste Risotto, Dagens fisk, Carbonara, Biff i madeira. Alle var fornødne med maten. Service bra men kunne vert hakket betre. Vi satt ute på terrassen der var det kosselig. Verdt eit besøk.

1  Takk, skaar24
Anmeldt 14. juli 2013

Koselig sted med nydelig mat. Veldig glad i pasta carbonara som de har der. En av de beste jeg har smakt. Litt bortgjemt, men verdt et besøk! Kommer tilbake dit hver gang vi besøker split.

Dato for besøk: juli 2013
1  Takk, FerieMathilde
Anmeldt 25. april 2013

God fisk (dagens fisk) fin beliggenhet i rolig område sv byen og veldig bra service. Alt i alt et veldig hyggelig måltid, der vi fikk tilpasset maten etter vårt behov.

Dato for besøk: april 2013
1  Takk, AnnetteSOslo_Norway

Reisende som så på Kod Joze, så også på

Trogir, Split-Dalmatia County

Split, Split-Dalmatia County

Har du vært i Kod Joze? Del dine erfaringer!