“Skuffande burger”

Caffe Bar St-Riva
Vurdert som nr. 506 av 737 Restauranter i Split
Kjøkken: Fra middelhavsområdet
Anmeldt 2. september 2022 via mobile enheter

I snart 10 år har vi starta Kroatia-ferien med hamburgar her. Det har vore heimebakt brød, saftig burger og friske grønsaker. Nå var det eit blandingsprodukt med butikkkjøpt brød. Vi er på jakt etter nytt stamsted.

Dato for besøk: september 2022
Takk, KingKEB

Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Ligger på promenaden, gjennomsnittlig på pris. Helt greit sted å drikke øl på, av tidligere erfaringer så bestiller jeg sjeldent mat på promenaden, men øl og annen drikke er supert!

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Christian H
Anmeldt 29. august 2019 via mobile enheter

Ligger rett ved havnen, hyggelig betjening og greie drinker. Grei plass å sitte for litt forfriskninger. Prisnivået er helt greit

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Shikita88
Anmeldt 29. august 2017 via mobile enheter

Anbefales. Trivelig betjening, veldig god pizza og drikke. Helt Ok priser, å mye å se på når du satt der😊

Dato for besøk: august 2017
Takk, 525caritaw
Anmeldt 25. august 2017 via mobile enheter

Vi spiste en lett lunsj her. Til dette er stedet ok nok, servitøren fulgte opp greit, men kunne ha trengt et smilekurs. Maten var ok, men ikke mer. Prisene stod i stil med kvaliteten på maten. Alt i alt, et veldig anonymt og gjennomsnittlig sted. Pluss for fin beliggenhet langs Riva.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Misteriosa86

Reisende som så på Caffe Bar St-Riva, så også på

Podstrana, Split-Dalmatia County

Har du vært i Caffe Bar St-Riva? Del dine erfaringer!