Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Utmerket service

Bilen ventet selv om flyet var forsinket. Ny rommelig og ren bil. Vaksinert sjåfør som var en... les mer

Anmeldt 21. september 2021
arnes784
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Topp service

Connecto transfer bestilles på nettet direkte i mobiltelefon eller nettbrett. Du legge rinn... les mer

Anmeldt 30. september 2019
Morten A
,
Kristiansand, Norge
Les alle 2 396 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Split
fra USD 61,51
Mer informasjon
fra USD 104,25
Mer informasjon
fra USD 14,60
Mer informasjon
fra USD 28,15
Mer informasjon
Anmeldelser (2 396)
Filtrer anmeldelser
2 396 resultater
Vurdering fra reisende
1 990
93
28
25
260
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 990
93
28
25
260
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 396 anmeldelser
Anmeldt 30. september 2019

Connecto transfer bestilles på nettet direkte i mobiltelefon eller nettbrett. Du legge rinn henteadresse, destinasjon og tidspunkt du vil bli hentet, kan velge kjøretøy utfra antall passasjerer og du får fast pris på forhånd. For lengre turer er dette betydelig rimeligere enn taxi. Holder kontakten med kunden underveis, før henting. Kom i god tid og kjørte til destinasjon helt som bestilt. kan ikke bli bedre.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, Morten A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juni 2019 via mobile enheter

Veldig bra og pålitelig transfereselskap. Kan trykt anbefale connecto transfere. Vi har bare god erfaring med dette selskapet i Split

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, johnrL5254CO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2018

Da vi skulle fra Dubrovnik Flyplass til Orebic, stod vår sjåfør og ventet på oss da vi kom. At flyet var 1 time og 15 minutter forsinket hadde han fått med seg.
Turen gikk veldig fint og vi fikk også mye informasjon om landet og Orebic, da sjåføren tidligere hadde bodd der i 2 år.
Anbefales!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Andre H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. oktober 2017

Som ved tidligere bestillinger. Veldig pressis og nøyaktig service. Hyggelig sjafør som prater engelsk. Anbefales.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, AmalW60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2017

Veldig godt fornøyd - alt klaffet. Presis og hyggelig sjåfør. Vi fikk stor bil og wifi i bilen uten å ha betalt for det.

Dato for opplevelse: juli 2017
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, Setteren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Goran P, Public Relations Manager på Connecto Tours, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2017
Google-oversetting

Dear Setteren,
Thank you for your kind review, we appreciate it!
Best regards,
ConnectoTransfers.com Marketing Department

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser