Veldig bra reise! Hyggelige ansatte @marko var særdeles klar og tydelig i beskjedene om hva som skulle foregå på turen underveis.
Thank you for your review! It is so nice to hear that you had a great day on our tour.
Vi besøkte Krka nasjonalpark først, for å komme før alle folkene, og det var smart. Deilig å bade i elva ved fossefallene.
Deretter omvisning i katedralen i Sibenik.
Vår guide Darijo var utrolig profesjonell og kunnskapsrik - lærte bl.a mye om krigen på 90-tallet.
Pluss for personlig touch med å huske samtlige nasjonaliteter i reisefølget!
Å se krka nasjonalpark var en flott opplevelse - anbefales!! St. James katedralen var under restaurering og det la en demper på besøket der. Vi hadde en meget hyggelig guide på turen, Darijo Travic.
Varm og ubekvem buss.
Thank you very much for your nice review. Best regards.
I dag tok vi en sightseeing til Sibernik og nasjonalparken Krka, på turen hadde vi en utrolig kunnskapsrik og multi språkguide. Hva guiden vår, Darijan, ikke forteller deg er ikke verdt å vite
Thank you for your nice review, we are always very happy when you are happy after your tour as well. We welcome you again in the future on one of our tours.
Warmest regards.