Nydelig og interessant sted, med masse historie. Guiden Anna Maria fortalte tydelig og interessant om byens historie
Dear guest,
thank you for your kind review!
Grayline Croatia
En fantastisk fin tur. God mat inkludert i prisen, så mye for pengene dette! Robert var en fantastisk guide!
Kan anbefale denne turen
Dear guest,
thank you for your kind review.
Grayline Croatia
Veldig bra opplegg, Marco var fantastisk guide‼️
Dette gjør vi gjerne igjen😍
Bra vi fikk med oss flere steder på veien og servicen var topp
Hi,
It is nice to hear that you enjoyed our tour! Thank you for choosing us!
Grayline Croatia
Føltes som en typisk turistfelle. Litt mange folk på en plass. Vraket var så som så, ikke så spennende. Øya var fin. Fin strand, koselig. Kunne vært der enda lengre. Mange trodde destinasjon tre var blue cave. Det var det ikke, bare en lagune, men mange kråkeboller. Maten var god/som forventet. Burger der vi hadde valget mellom tuna, veggis og biff. Med pommes frites. Vinen vi fikk var ikke god, men kanskje som forventet. Men alt i alt en fin dag, men litt for turistifisert om det er lov å si på en turistattraksjon.
Du får virkelig det du betaler for. Øl er ikke inkludert. Men vin er inkludert. Vinen var helt ok, jeg drakk 3 glass og var fornøyd med det. Jeg hadde en vegetarburger som var kjempe god! Fikk noen nye venner fra Nederland og de var veldig snille😍 anbefaler denne båtturen. Kjempe god mulighet til å flykte fra Split for noen timer😊 Personellet på båten var høflige, og jeg følte meg trygg med tanke på sikkerheten ombord på fartøyet. Tusen takk TripAdvisior. Jeg kommer gjerne tilbake😊
Thank you for your review! It is so nice to hear that you had a great day on our tour.
Veldig bra reise! Hyggelige ansatte @marko var særdeles klar og tydelig i beskjedene om hva som skulle foregå på turen underveis.